Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Częściowy remont oznacza ,że nie jest czynny duży basen pływacki,baseny dziecięce - na zdjęciach z Egeru to te z minizameczekiem i grzybkami itp. - oraz basen duży -'wypoczynkowy' i basen ze zjeżdżalnią. Udostępniony za to jest basen ,który normalnie jest za dopłatą.Ma on cieplejszą wodę niż w innych nieckach i kilka atrakcji jak gejzery podwodne,łóżka wodne z masażami ,bicze wodne,częsciowo jest pod dachem i tam są minifale ,bicze i rwący potok itp....
Liczba postów: 14
Reputacja:
2
Może ujmę to tak : okrojone jest mocno. Ale niech Cię to nie zniechęca do podróży do Egeru...W najbliższej okolicy jest kilka fajnych kąpielisk. Egerszalok,Demjen...
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
04-07-2013, 9:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2013, 9:40 przez psiubka.)
Dzwoniłem na baseny i uzyskałem info ,że przebudowa dotyczy terenu za dużym basenem pływackim .Robią tam nowe baseny ze zjeżdżalniami dla dzieci.Następnie remontować będą basen 1 od wejścia od strony drogi. Ma się to zakończyć 31 lipca ale jak będzie to się okaże na miejscu niestety. Tak więc baseny działają
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
WITAM posiadam informację dotyczącą basenów z pierwszej ręki --od osoby która tam była 2 dni temu "....Zamek dla dzieci działa .. tak z reszta jak i wszystkie pozostałe baseny .
Jedyna niedogodnością jest fakt budowy dodatkowego basenu . Poza tym nowy basen ze zjeżdżalnia jest już gotowy i dostępny gościom za darmo , bez dodatkowym opłat. Jest to w ramach przeprosin od dyrekcji kąpieliska za niedogodności związane z budowa."
Tak więc GRZEGORZ jak już coś piszesz to upewnij się ze jest to PEWNE gdyż podajesz niesprawdzone informacje osobom które proszą o PEWNĄ poradę.
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Witam. Nazywam się Rafał. Mam pytanie: chcę odwiedzić Eger, czy jest tam ogród zoologiczny?
Liczba postów: 1,180
Liczba wątków: 77
Reputacja:
425
O ile wiem, w Egerze nie ma Zoo. Najblizsze miejsce, gdzie jest Zoo to Miskolc. Jest tez w Jászberény, Nyíregyháza i Debrecenie, ale to troche dalej od Egeru niz Miskolc.