Liczba postów: 268
Liczba wątków: 6
Reputacja:
141
Osobiście z trzy latkiem polecam Sóstófürdő to baseny 5km od Nyigerhazy 30h aquaparku czystego i zadbanego. Kryte baseny jest ich kilka specjalna strefa dla dzieci z której maluch nie ucieknie. Rewelacyjne ZOO cały jeden dzień to mało, ścieżki w drzewach i różne pokazy zajmują czas.
Polecam
Liczba postów: 184
Liczba wątków: 3
Reputacja:
106
Ja tam planuje weekend czerwcowy I jakoś ciągnie mnie do Miszkolca -lata całe tam nie byłem no i blisko więc ,trzeba by sobie odświeżyć może jakieś nowe atrakcje się pojawiły ?
Liczba postów: 3,686
Liczba wątków: 85
Reputacja:
2,455
Ellipsum - kąpielisko w Tapolcy.
Liczba postów: 123
Liczba wątków: 0
Reputacja:
63
W tym tygodniu jakoś zamknięte, czy tylko na początku tygodnia, nie jestem pewien, bo codziennie nie sprawdzam, ale pozdrowienia z Miskolctapolca przesyłam
Może wreszcie się naumiem, a w zasadzie trochę czasu znajdę, to może wreszcie kiedyś jakieś zdjęcia powstawiam
Reputacja:
63
(07-02-2022, 9:12)jolciaa171 napisał(a): (07-02-2022, 1:50)wolffer napisał(a): z tą majówką nad Balatonem, to warte przemyślenia tylko ciekawe czy będę miał wolne
też mam mega chęć na Balaton, ale jednak troch dla nas za daleko jak na krotki wypad.
Miałam okazję być raz nad Balaton i było rewelacyjnie Tylko zastnawiam sie co tam robić z niespełna 3latkiem ;/
W Siofoku byłam kilka lat temu więc nawet nie kojarze aktrakcji dla maluchów, w sezonie zapewne sporo ale w maju? Ja byłem w Balatonllele (mam nadzieję, że kolejności "l" nie pomyliłem ), ówcześnie z 10 latką, obecnie 12,5 to już za bardzo się do mnie nie przyznaje
Dla 3 latka może być dobre to, że jest piaszczysta plaża, płytka woda do kolan jakieś 100m od brzegu, jakieś atrakcje dla dzieci też były, a jak ktoś lubi to i cyrk, stacja miejscowego pekape, więc wypadzik do Budapesztu można poczynić. Jakieś atrakcje dla dzieci w sumie tam były, bary też
Co do majówki, to nie wiem czy się uda, ale miałbym tak 10godz jazdy, a jechałęm wtedy na 2-3 dni n a koncert Omega. Miał być 16.08.20r. ale dzień wcześniej wprowadzili obostrzenia, no i poznałem z Córką Balatonllele
Liczba postów: 184
Reputacja:
106
Reputacja:
63
Liczba postów: 782
Liczba wątków: 26
Reputacja:
364
(10-02-2022, 19:58)wolffer napisał(a): W tym tygodniu jakoś zamknięte, czy tylko na początku tygodnia, nie jestem pewien, bo codziennie nie sprawdzam, ale pozdrowienia z Miskolctapolca przesyłam
Może wreszcie się naumiem, a w zasadzie trochę czasu znajdę, to może wreszcie kiedyś jakieś zdjęcia powstawiam Usługi Ellipsum Élményfürdő zostały czasowo zawieszone od 1 lutego 2022 r. do odwołania. Parę tygodni mają potrwać naprawy gwarancyjne i prace konserwacyjne.
Liczba postów: 10
Reputacja:
0
Rozwazam majowke na Wegrzech. Chcialbym jakies cieple baseny wewnatrz budynku i zeby 2 latek sie nie nudzil. Mysle ze w sam raz bedzie dzien basenow i dzien na wycieczki po okolicy jesli bedzie pogoda. Wyzej ktos wspominal o Nigerhayzie i 3 latku, domyslam sie ze i 2 latek da rade jesli jacie jakies alternatywne miejscowki nie dalej od tej to chetnie rzuce okiem
Liczba postów: 1,227
Reputacja:
678
(18-04-2022, 8:27)raxon napisał(a): Rozwazam majowke na Wegrzech. Chcialbym jakies cieple baseny wewnatrz budynku i zeby 2 latek sie nie nudzil. Mysle ze w sam raz bedzie dzien basenow i dzien na wycieczki po okolicy jesli bedzie pogoda. Wyzej ktos wspominal o Nigerhayzie i 3 latku, domyslam sie ze i 2 latek da rade jesli jacie jakies alternatywne miejscowki nie dalej od tej to chetnie rzuce okiem: Każde z tych miejsc będzie odpowiednie dla dzieci
https://nyiregyhaza.info.hu/pl/latnivalo...parkfurdo/
https://www.hungarospa.hu/Aqua-Palace-Elmenyfurdo
https://spa.aquaticum.hu/hu
|