10-02-2022, 20:09
(07-02-2022, 9:12)jolciaa171 napisał(a):Ja byłem w Balatonllele (mam nadzieję, że kolejności "l" nie pomyliłem ), ówcześnie z 10 latką, obecnie 12,5 to już za bardzo się do mnie nie przyznaje(07-02-2022, 1:50)wolffer napisał(a): z tą majówką nad Balatonem, to warte przemyślenia tylko ciekawe czy będę miał wolne
też mam mega chęć na Balaton, ale jednak troch dla nas za daleko jak na krotki wypad.
Miałam okazję być raz nad Balaton i było rewelacyjnie Tylko zastnawiam sie co tam robić z niespełna 3latkiem ;/
W Siofoku byłam kilka lat temu więc nawet nie kojarze aktrakcji dla maluchów, w sezonie zapewne sporo ale w maju?
Dla 3 latka może być dobre to, że jest piaszczysta plaża, płytka woda do kolan jakieś 100m od brzegu, jakieś atrakcje dla dzieci też były, a jak ktoś lubi to i cyrk, stacja miejscowego pekape, więc wypadzik do Budapesztu można poczynić. Jakieś atrakcje dla dzieci w sumie tam były, bary też
Co do majówki, to nie wiem czy się uda, ale miałbym tak 10godz jazdy, a jechałęm wtedy na 2-3 dni n a koncert Omega. Miał być 16.08.20r. ale dzień wcześniej wprowadzili obostrzenia, no i poznałem z Córką Balatonllele