(08-07-2012, 20:46)doktor21 napisał(a): Eotvos ut 27, VI dzielnica, kolo slynnej ul Andrassy
chcą odemnie 680 zł za 4 osoby ( w tym jedno dziecko) za 4 dni to duzo malo za taki apartament?
i mam jeszcze jedno pytanie czy 20 euro z lotniska do centrum to duzo jak za taksówkę?
Adres świetny, Eotvos utca, to praktycznie samo centrum, mówiąc szczerze spodziewałem się po info (15 minut od Hosok ter), że to w kierunku peryferyjnych dzielnic Pesztu, a nie w kierunku Dunaju.
Cena 42,5 za osobę/dzień - myślę dobra na każdą basenową miejscowość, a na centrum B-tu, wręcz bardzo dobra.
Co do 20 euro za taksówkę, to ciężko mi powiedzieć, ale tak zakładając, że Ferihegy jest jednak spory kawałek od centrum, to chyba nie jest drogo. Zwłaszcza przy tak atrakcyjnej cenie samego zakwaterowania, bo odpadną Ci w dużym stopniu koszty przemieszczania się z kwatery do miejsc, które zapewne będziesz zwiedzał.
Mała edycja, bo zobaczyłem wpis fvg.
Co do lokalizacji, to się zgadzamy, jednak co do transportu, to nie wiem, czy (mając bagaże + dziecko) jednak nie lepiej podjechać taksówką. Tym bardziej, że cena za transport, jak rozumiem jest ustalona i nikt zrobi z tych 20 euro nagle 2 razy tyle. Ja bym tak zrobił, ale oczywiście masz wybór.
Także się podłączam - opisz wrażenia po powrocie, bo już się zastanawiam nad małą wycieczką w miesiącach marzec-kwiecień, przy takich cenach, jeśli się potwierdzą.