11-07-2014, 12:31
Bardzo proszę, wyślijcie zapytanie przez naszą stronę przy konkretnym miejscu, które Was interesuje. Nie chcę śmiecić na forum takimi szczegółami.
pozdrawiam
Kasia
pozdrawiam
Kasia
Noclegi nad Balatonem
|
11-07-2014, 12:31
Bardzo proszę, wyślijcie zapytanie przez naszą stronę przy konkretnym miejscu, które Was interesuje. Nie chcę śmiecić na forum takimi szczegółami.
pozdrawiam Kasia
11-07-2014, 19:05
Nie mogę już edytowac, Holka tours do tego hostelu jechać w ciemno czy raczej rezerwować uprzednio? Czy jak zarezerwuję dla 7 osób a przyjedziemy w 8-9 to da się sprawę załatwić?
11-07-2014, 19:12
Rezerwować za pośrednictwem Helkatours, bo oni tylko z nami współpracują, nie przyjmują turystów indywidualnie, tylko umówione grupy. I tylko dla nas jest tak atrakcyjna cena - wynik dobrej, długotrwałej współpracy.
Więcej w tym wątku nie odpowiem, proszę się odezwać na maila: kociuba@helkatours.hu lub pawlikowska@helkatours.hu
13-07-2014, 17:38
Szukam noclegu dla 4 osób na 6 nocy od 24 do 30 lipca. Prosiłbym o pomoc ceny tak do 1200 zł za całość dla 4 osób[/i]
13-07-2014, 17:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-07-2014, 17:42 przez Helka Travel.)
Witam!
Dziekujemy za zainteresowanie nasza oferta. Zachecam jednak do samodzielnego przejrzenia naszej bazy (www.helkatours.hu). Wyszukiwarka jest bardzo przyjaznie skonstruowana, a opisy miejsc noclegowych rzetelne, dokladne i opatrzone zdjeciami. Panstwu najlatwiej wybrac cos, co przypadnie Panstwu do gustu i odpowiadac bedzie pod wzgledem standardu i ceny. Ja musialabym to robic zupelnie po omacku. Wyszukiwanie propozycji dla kazdego Klienta indywidualnie jest tez po prostu nierealne ze wzgledow czasowych. Niezwykle spowolniloby to nasza obsluge, a zalezy nam na szybkim i efektywnym kontakcie z Panstwem.
14-07-2014, 9:07
Witam, jeśli ktoś się wybiera do Siofok-u to może jechać w ciemno.
My znaleźliśmy tak pokój za 50 zł od os. (kuchnia, łazienka, łóżko, mały przedpokoik - a w tym kuchenka elektryczna, mikrofalówka, lodówka). Wiele było szyldów "wolne pokoje", także nie ma co się bać.
14-07-2014, 13:13
michelo a czy da się w ciemno znaleźć coś na 7 osób? w miarę blisko centrum? Bo z tego co przeglądam u Helkatours to wszystkie domki na mój termin pozajmowane, jedynie w tych pieniądzach wolne miejsca ma hostel na terenie którego nie można rozpalić grila co jest dla mnie chorym pomysłem
14-07-2014, 13:43
Byłem w tamtym roku, i teraz znowu się wybieram od 19-stego lipca
Moim celem jest Zamardi lub Balatonfolvard (niedaleko Siófok), w tamtym roku znalazłem tani nocleg mimo festiwalu Balaton Sound w Zamardi. Teraz też jadę w ciemno i bez problemu coś się tam znajdzie na miejscu Mimo nieznajomości języka, wystarczy kilka zwrotów po niemiecku i idzie się dogadać, a z młodszymi w knajpach to po angielsku (14-07-2014, 13:13)turysta94 napisał(a): michelo a czy da się w ciemno znaleźć coś na 7 osób? w miarę blisko centrum? Bo z tego co przeglądam u Helkatours to wszystkie domki na mój termin pozajmowane, jedynie w tych pieniądzach wolne miejsca ma hostel na terenie którego nie można rozpalić grila co jest dla mnie chorym pomysłem Witaj, niestety nie dam Ci gwarancji czy aż w tylu znajdziecie coś. Ale dodam, że widziałem wiele licznych grupek młodzieży taszczających bagaże z dworca, kierując się ku brzegu / deptaka / centrum. Wiec może i Wy coś znajdziecie. Centrum blisko jest od brzegu śmiało można spacerkiem
Witam wszystkich .Wybieram się z rodzina i znajomymi do Siofok na 19.07 .i jedziemy w ciemno ,będzie nas ogólnie 6 cioro myślę ,ze cos znajdziemy ,bo jedziemy w ciemno.Jak ma ktoś namiary na fajny domek to czekam na propozycje.Tylko szybko bo jutro wyjezdzamy.:-)
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|