Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
07-06-2016, 20:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-06-2016, 20:58 przez normalny9999.)
dzieki za odzew, juz myślalem juz ze to jakies zadupie.. jedna sprawa mnie jeszce nurtuje nie ma internetu a dzieci to byki po 15 lat i grają w sieciowki , pewnie wieczorami jak my bedziemy siedziec przy piwku to internet by sie przydal,myśle o jakies karcie z internetem no limit oplacalny biznes ? idzie cos za 100 zl kupic?
Reputacja:
0
Witam, poszukuję noclegu nad Balatonem ( miejscowosc bez znaczenia, tak aby można było cos pozwiedzac ale równiez poleżec na plazy) dla dwóch osób, z łazienką aneksem kuchennym. Może ktoś polecić coś sprawdzonego???
Reputacja:
0
20-07-2016, 9:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-07-2016, 9:54 przez malbar3430.)
Dziekuje za odpowiedz. Zamieściłam wpis na tym forum, poniewaz zależy mi na sprawdzonym noclegu, w który juz ktoś był i może polecic. W związku z tym prosiła bym o jakieś porady.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
witam, jestem początkującą forumowiczką a potrzebuję informacji czy łatwo znaleźć noclegi w ciemno w okresie aktualnym, ktoś był? gdzie/miejscowosć? w jakiej cenie? druga prośba:jeżeli ktoś miałby apartament do polecenia lub hotel to proszę o namiar. trzecia prośba: jaką miejscowość polecacie najbardziej, (głównie stawiam na ciekawą bazę wypadową do zwiedzania, bliskość jakiegoś aquaparku i przede wszystkim czyste miasteczkko- wodę plażę). Serdeczeni dziekuje za odpowiedzi. pozdrawiam i życze milego dnia wszystkim
Liczba postów: 423
Liczba wątków: 21
Reputacja:
138
Nie jedźcie w ciemno! Telefon mi się urywa od zrozpaczonych osób na miejscu, które nie mają gdzie spać. A ja mogę tylko rozłożyć ręce, bo naprawdę wszystko jest pozajmowane. Można mieć oczywiście farta - ktoś odwoła rezerwację, bo dziecko zachorowało, ale nie liczyłabym na takie "okazje".
Ja niezmiennie polecam Siófok, bo tu jest najwięcej atrakcji, ale też i najbardziej rozbudowana baza noclegowa i w sumie najłatwiej o nocleg na ostatnią chwilę.
serdeczności znad Balatonu
Kasia
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 6
Reputacja:
162
Jesli ktoś pojechał w ciemno i nie może znależć noclegu to poszukam zaraz numeru do jednego Węgra w Siofok, który nam szukał noclegu. Nie ma co siać paniki. Moze i w centrum jes ciezko ale na obrzeżąch jest ok i powtarzam to bez końca!!