Liczba postów: 7
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Witam!
Nazywam się Maciej! Węgry to miejsce dla mnie absolutnie magiczne! Jeżdżę tam od 2004 r. Jestem zakochany w Węgrzech ich kulturze, historii, kuchni. Poznałem również znakomite pozostałości bytności Węgier a znajdujące się poza ich obecnymi granicami. A jest to imponujący dorobek! Zawsze i wszędzie polecać będę wszystkim Węgry i nie chodzi tu tylko o tak znane miejsca jak Balaton. Mnie osobiście najbardziej użekły prowincjonalne Węgry, winnice-piwnice, źródła geotermalne i piękna wieś węgierska!
Pozdrawiam
Liczba postów: 1,180
Liczba wątków: 77
Reputacja:
425
Witam wszystkich nowych forumowiczow a jednoczesnie zwracam sie z uprzejma prosba o wypelnianie prostej trzyslowiowej ankiety: skad, kobieta/mezczyzna, wegierski: tak, nie. Pomoze to przy wymianie postow i ich adresowaniu. Byly pytania, jak dojechac bez podania skad sie wyrusza. Jesli ktos nie chce z jakiegos powodu podac miejscowosci zamieszkania, to niech przynajmniej napisze Pomorze, Centralna Polska, Malopolska czy cos w tym rodzaju. Nie rozumiem, dlaczego tez jest problem z podaniem plci, gdyz sa tylko dwie mozliwosci. Wielokrotnie mi sie zdarzylo, ze odpowiadajac na jakis post zwracalam sie do mezczyzny a pozniej okazalo sie ze byla to kobieta. W jezyku polskim to jest wazna rzecz! Apelowalabym rowniez o poprawna pisownie wegierskich nazw miejscowosci, nazwisk i innych slow.
Pozdrawiam wszystkich!