09-04-2013, 21:06
My byliśmy we wrześniu 2012 roku i była wtedy „ akcja”, zapłaciliśmy za 5 nocy, a nocowaliśmy 7 nocy. Dla 5 dorosłych osób była to okazja.
Wiem że takie „ akcje” są częste na węgierskich kempingach , ale tylko poza sezonem .
W cenie noclegu były wejściówki czyli zegarki na baseny . Można było się wykąpać rano i wrócić na śniadanie na kemping , i tak dowolną ilość razy spacerować , jeśli nie chciało się plackiem leżeć przy basenie. Na terenie basenów były też boiska do gry w siatkówkę i piłkę nożną.
Wracając do cen zgodnie z tym co mam zanotowane w notesie:
14 000 Ft za apartament za noc + 2 000 Ft za osobę dodatkową
250 Ft taksa turystyczna za jeden dzień za os.
czyli wyszło nas to 16 000 Ft * 5 nocy = 80 000 Ft + taksa klimatyczna
Dodatkowo płaciło się za saunę i zjeżdżalnie.
śniadania 650 Ft za os. , lunch 900 Ft, obiad 750 Ft
Domki są 4-osobowe, ale dla piątej osoby był przygotowany gruby materac więc nie było problemu ze spaniem. W oknach domku są siatki i komary nie stanowiły problemu ,bo nie było ich wiele , co nad wodą często sprawia kłopot .
Wiem że takie „ akcje” są częste na węgierskich kempingach , ale tylko poza sezonem .
W cenie noclegu były wejściówki czyli zegarki na baseny . Można było się wykąpać rano i wrócić na śniadanie na kemping , i tak dowolną ilość razy spacerować , jeśli nie chciało się plackiem leżeć przy basenie. Na terenie basenów były też boiska do gry w siatkówkę i piłkę nożną.
Wracając do cen zgodnie z tym co mam zanotowane w notesie:
14 000 Ft za apartament za noc + 2 000 Ft za osobę dodatkową
250 Ft taksa turystyczna za jeden dzień za os.
czyli wyszło nas to 16 000 Ft * 5 nocy = 80 000 Ft + taksa klimatyczna
Dodatkowo płaciło się za saunę i zjeżdżalnie.
śniadania 650 Ft za os. , lunch 900 Ft, obiad 750 Ft
Domki są 4-osobowe, ale dla piątej osoby był przygotowany gruby materac więc nie było problemu ze spaniem. W oknach domku są siatki i komary nie stanowiły problemu ,bo nie było ich wiele , co nad wodą często sprawia kłopot .