Nie kombinuj - do Krk A4 ,jak nie chcesz tą pseudoautostradą Krk-Katowice(bo nie wiem czy już czy dopiero ma być ten generalny remont), to albo przez Olkusz, albo Trzebinię , byle dojechać do Katowic, tam na autostradę i w okolicach Gliwic na A1 na południe, za granicą kupisz sobie czeską winietkę na byle jakiej stacji(z tego co pamiętam to odcinek do Ostrawy jest bezpłatny a spokojnie przed Ostravą kupisz winietkę) i dalej Ostrava-Ołomuniec-Brno-Praga.
Oprócz tego objazdu z Krk do Katowic, masz cały czas autostradę a jak nie chce Ci się kombinować to zagotuj, zapłać i wtedy Rzeszów-Praga, sama autostrada.
Sztasek - dla mnie ta droga od zakopianki do Bielska jest nieciekawa a busem to najlepiej skonsumować 4 pak i 'zdrowaśka' przed wyjazdem
Oprócz tego objazdu z Krk do Katowic, masz cały czas autostradę a jak nie chce Ci się kombinować to zagotuj, zapłać i wtedy Rzeszów-Praga, sama autostrada.
Sztasek - dla mnie ta droga od zakopianki do Bielska jest nieciekawa a busem to najlepiej skonsumować 4 pak i 'zdrowaśka' przed wyjazdem