25-04-2013, 22:08
(25-04-2013, 18:22)Nodi napisał(a): witam serdecznie , jestem tu nowy a planuję wybrać się na baseny w sarospatak , więc zacznę zadawać pytania , jeśli miałby ktoś ochotę dać mi odpowiedzi będę bardzo wdzięczny : 1. zastanawiam się nad wynajęciem domku bo prawdopodobnie wybierzemy się większą ekipą a pytanie , czy wynajmując domek kempingowy to osobno płacę za wejście na baseny ? 2. opcja druga dotyczy tego samego pytania ale z opcją nie domki tylko namioty ? 3. jak obecnie przedstawiają się ceny tych opcji ? 4. czy po przyjeździe na miejsce dogadam się tam w języku Polskim ? ile średnio trzeba mieć kasy na osobę za tydzień pobytu ?Witam tutaj masz cennik campingu języku Słowackim wygląda na to ze za wstęp na basen dla gości kampingu jest płatny ale tańszy. Co do porozumiewania się nie ma dużego problemu ale bardziej posługują się tam językiem Słowackim ponieważ większość gości kąpieliska to Słowacy.A jeśli chodzi o kwestie finansową to sam musisz sobie policzyć ile Cie to będzie kosztowało cennik kampingu i kąpieliska Ci podałem a żywność w sklepach i restauracjach nie różni się bardzo od cen u nas w kraju.Więcej nie pomogę bo nie jestem stałym bywalcem tego miasteczka byłem tak jedynie kilka razy przejazdem ale po przebudowaniu to całkiem fajne kąpielisko.Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku
http://www.vegardofurdo.hu/svk/index.php...&Itemid=16