@kondziopl3 - Aquarius jest od 2 lat połączony z otwartymi basenami, więc z wyborem basenu nie będzie problemu W podanej przez Ciebie trasie nie potrzeba żadnych winiet. Natomiast daruj sobie w tym roku przejazd przez Słowację drogą nr 15. Są tam takie dziury, że jazda jest męczarnią, stratą czasu i nerwów. Więcej w TYM wątku. Tam znajdziesz moją wypowiedź.
Ceny campingu Igrice znajdziesz TU. Tam też jest dobra restauracja. Na basenach też można coś zjeść. Ja dodatkowo polecam włoską restaurację La Terrazza Pizzeria Italiana. Znajduje się za Aquariusem przy wejściu na wysepkę na jeziorze.
A z kasą, to musisz sam sobie wyliczyć. Ceny podobne jak u nas. Wejściówkę na baseny już znasz
Ceny campingu Igrice znajdziesz TU. Tam też jest dobra restauracja. Na basenach też można coś zjeść. Ja dodatkowo polecam włoską restaurację La Terrazza Pizzeria Italiana. Znajduje się za Aquariusem przy wejściu na wysepkę na jeziorze.
A z kasą, to musisz sam sobie wyliczyć. Ceny podobne jak u nas. Wejściówkę na baseny już znasz