23-07-2013, 21:44
(23-07-2013, 19:55)kondziopl3 napisał(a): a powiedzcie jeszcze jak z kontrolami policyjnymi na tej trasie (wrzucam linka 2raz żeby nikt nie musiał szukać)? https://maps.google.pl/maps?saddr=Le%C5%...=1&t=m&z=8
Czy faktycznie tak sprawdzają opony, hamulce, zawieszenie ? czy tylko standardowo, kamizelki, zapas, apteczka ?
I powiedzcie mi jeszcze, jakie są odległości od Igrice Camping, do basenów, i centrum Nyiregyhaza, co wujek google co innego a piszą co innego...
Jechałem tą trasą już kilkanaście razy i nie miałem ani razu kontroli policyjnej zarówno na Słowacji jak i na Węgrzech, jeśli przestrzegasz przepisów to raczej nic Ci nie grozi ale jak wjedziesz w teren zabudowany z prędkością 70 km/h i akurat będą stali z radarem to może Cie to kosztować.Wiele razy przejeżdżałem obok patroli Słowackiej lub Węgierskiej Policji i nie gdy mnie nie zatrzymali tak sobie do kontroli bo akurat jedzie Polak.Więc nie bój się tam jechać ja jeżdżę na Węgry od 16 lat na Słowacji jestem kilka razy w roku nie zapłaciłem ani jednego mandatu ale przepisów przestrzegam, pilnuj prędkości patrz gdzie parkujesz nie wyprzedzaj na zakazach to napewno będziesz miło wspominał wczasy na Węgrzech