Wczoraj, 11:59
Dzień dobry Wszystkim! Dołączyłem do Was bo to pierwsza wyprawa i na razie nie do, ale przez Węgry.
W sobotę świąteczną Wielkanocy jedziemy z okolic Krakowa: Chyżne na Budapeszt, Serbię i Macedonie Północną - pojawia się kilka pytań:
1. czy warto kupować winietę na Słowacji i ile ew. czasu zaoszczędzę mając ją?
2. winietę węgierską chyba najlepiej kupić przez Internet -czy tak?
3. czy w okresie świątecznym może być problem na przejściu granicznym z Serbią, ew. które wybrać?
4. o której najlepiej wyjechać z okolic Krakowa - 4:00 rano będzie OK?
Dużo już czytałem, ale chodzi mi o jak najświeższe info, dot. aktualnych odcinków płatnych (a to się zmienia) i ew. remontów dróg, itp. Maps Google w zależności pewnie od sytuacji na drogach, raz proponuje albo Chyżne, a innym razem na Koszyce
W sobotę świąteczną Wielkanocy jedziemy z okolic Krakowa: Chyżne na Budapeszt, Serbię i Macedonie Północną - pojawia się kilka pytań:
1. czy warto kupować winietę na Słowacji i ile ew. czasu zaoszczędzę mając ją?
2. winietę węgierską chyba najlepiej kupić przez Internet -czy tak?
3. czy w okresie świątecznym może być problem na przejściu granicznym z Serbią, ew. które wybrać?
4. o której najlepiej wyjechać z okolic Krakowa - 4:00 rano będzie OK?
Dużo już czytałem, ale chodzi mi o jak najświeższe info, dot. aktualnych odcinków płatnych (a to się zmienia) i ew. remontów dróg, itp. Maps Google w zależności pewnie od sytuacji na drogach, raz proponuje albo Chyżne, a innym razem na Koszyce