Podobnie jak slołmen zawsze drogę (gdzieś na południe) dzielę tak aby podział wychodził u bratanków. Tym razem padło na Zalakaros. Nocleg w jednym z wielu pensjonatów w pobliżu kąpielisk już zarezerwowany. Jednak zastanawiam się, czy nie przydłużyć pobytu o jedną dobę. Problemem dla mnie jest zrozumienie cennika na stronie kąpieliska w konfrontacji do tego co piszą koledzy. W tłumaczeniu z angielskiego (polskiego nie ma - nie dziwię się ) bilety basic i complex praktycznie nie różnią się poza experience bath i health centre. Podejrzewam, że te ostatnie akurat mnie niezbyt interesują. Obie wersje biletów obejmują baseny indoor oraz lido. Nic w cenniku nie ma na temat adrenalin slide park czy to chodzi o ten experience bath? Czy pobyt w różnych strefach warunkuje opaska czy "zegareczek"? Może ktoś, kto wie, "pojaśni" mnie. Będę wdzięczny ( wypiję za niego )
tkoko w Twoim chomiku nie znalazłem tego o czym wspomniałeś.
PS: Chyba sam znalazłem odpowiedź. Węgierskiego nie znam, a z ichnim tłumaczeniem na angielski jest jak z tłumaczem google - różne rzeczy znaczą to samo lub odwrotnie. Wyjaśnienie tkwi prawdopodobnie w zakładce Adventures, która nie określa dokładnie strefy basenów, ale sugeruje, że wszystkie znaczniejsze atrakcje są complex.
W zasadzie to czego ja się spodziewałem? ha, ha ...
tkoko w Twoim chomiku nie znalazłem tego o czym wspomniałeś.
PS: Chyba sam znalazłem odpowiedź. Węgierskiego nie znam, a z ichnim tłumaczeniem na angielski jest jak z tłumaczem google - różne rzeczy znaczą to samo lub odwrotnie. Wyjaśnienie tkwi prawdopodobnie w zakładce Adventures, która nie określa dokładnie strefy basenów, ale sugeruje, że wszystkie znaczniejsze atrakcje są complex.
W zasadzie to czego ja się spodziewałem? ha, ha ...