09-10-2013, 19:05
Hajdúszoboszló jesienią, widok z balkonu Thermal Hotel Victoria, Hajdúszoboszló.
Hajdúszoboszló
|
09-10-2013, 19:05
Hajdúszoboszló jesienią, widok z balkonu Thermal Hotel Victoria, Hajdúszoboszló.
20-10-2013, 7:54
Wklejam ofertę Groupona.
LINK WYGASŁ Węgry: 2-5 dni dla 2 osób w Apartamencie Deluxe Studio ze śniadaniami i więcej od 199 zł w Panorama Wellness Apartman Hotel**** w Hajduszoboszlo Cena: Już od 199 zł Rabat58% Oszczędzasz 274,88 zł Panorama Wellness Apartman Hotel**** nowoczesny, komfortowy kompleks wypoczynkowy na pobyt indywidualny lub rodzinny. Na terenie hotelu: restauracja, strefa wellness, wiele atrakcji przewidzianych dla dzieci Hajduszoboszlo: popularna i atrakcyjna miejscowość, jedno z największych w Europie kąpielisk termalnych Oferta limitowana Warunki Ważność: groupon ważny od 15.10.2013 do 01.03.2014 z wyłączeniem 24-26.12.2013; 29.12.2013-02.01.2014 i dostępny od razu po zakupie w zakładce "Moje Konto". Ograniczenia: limit gruponu na osobe: 1, kuponów nie można łączyć. Rezerwacja: co najmniej 7 dni przed planowanym przyjazdem (w miarę dostępnych terminów) telefonicznie +36 52 557 478 lub mail: info@panoramaapartmanhotel.hu Zmiana terminu z co najmniej 7-dniowym wyprzedzeniem (w miarę dostępnych terminów). Po dokonaniu rezerwacji kupony nie podlegają zwrotom. Dodatkowe informacje: obsługa mówi w języku angielskim, niemieckim i węgierskim. Szczegóły pobytu: pobyt dla 2 osób. Standardowe obłożenie: 2 os. Maksymalne obłożenie: 2 os. dorosłe + 1 dorosły lub 1 dziecko lub 1 niemowlę. Przed zakupem przeczytaj Uniwersalne Warunki Panorama Wellness Apartman Hotel**** Jedno z największych w Europie kąpielisk termalnych w Hajuszoboszlo to atrakcja dla gości indywidualnych oraz całych rodzin z dziećmi. Warto się tu wybrać i zatrzymać w Panorama Wellness Apartman Hotel****, który zapewnia komfortowe warunki i ciekawy program pobytu dla swoich gości. • Hotel mieści się w nowoczesnym, funkcjonalnym budynku. Pokoje posiadaja klimatyzację, balkony (za wyjątkiem pokoi na poddaszu), telewizory, telefony, wi-fi, w łazienkach są szlafroki, suszarka do włosów. Pokoje o wyższym standardzie oferują większy komfort w wygodniejszych i przestronniejszych pomieszczeniach. • 52-metrowe Apartamenty Deluxe Studio, w którym znajdują się również: kuchnia wyposażona w mikrofalówkę, lodówkę, kuchenkę oraz jadalnia. • Restauracja hotelowa podaje śniadania w formie bufetu oraz dania główne według indywidualnych życzeń. Dzieci moga skorzystać z osobnego, specjalnie dla nich przygotowanego miejsca, a dziecięce menu uwzględnia ulubione potrawy dla najmłodszych w atrakcyjnych cenach. • Goście mogą korzystać z nieograniczonego dostępu do strefy wellness (jacuzzi, sauna fińska, baseny). Oferta obejmuje również kilkadziesiąt rodzajów zabiegów, zapewniających harmonię ciała i ducha. Atrakcje turystyczne Hajduszoboszlo: • Uzdrowisko - najbardziej znany ośrodek rekreacyjny na Nizinie Węgierskiej, przyciągający przez cały rok kuracjuszy, wczasowiczów, turystów i całe rodziny z dziećmi. Termalne kąpieliska obejmują obszar 30 ha, a najbardziej znane są ze Spa, odkrytych basenów, kompleksu Aqua-Palace. • Baseny lecznicze - posiadaja niezwykłe właściwości terapeutyczne i są zalecane przy wielu dolegliwościach i schorzeniach. Oferta W cenie grouponu: pobyt dla 2 osób w Apartamencie Deluxe Studio, śniadania w formie bufetu, powitalny drink lub sok dla każdej osoby, nieograniczony dostęp do centum odnowy biologicznej (jacuzzi, sauna, fitness), 1 pizza familijna i 2 bony na masaż Opcja 1: pobyt 2-dniowy dla 2 osób • 199 zł (zniżka -58%) • 239 zł (zniżka -56%) + kolacja Opcja 2: pobyt 3-dniowy dla 2 osób • 429 zł (zniżka -51%) • 539 zł (zniżka -51%) + codzienne kolacje + 2 bilety do Aqua Palace Opcja 3: pobyt 4-dniowy dla 2 osób • 625 zł (zniżka -51%) • 775 zł (zniżka -51%) + codzienne kolacje + 2 bilety do Aqua Palace Opcja 4: pobyt 5-dniowy dla 2 osób • 809 zł (zniżka -52%) • 979 zł (zniżka -52%) + codzienne kolacje + 2 bilety do Aqua Palace Szczegółowe informacje dotyczące hotelu Doba hotelowa: 14-10, Wi-Fi: bezpłatnie, Parking: bezpłatnie, Opłata klimatyczna: 450 HUF/dzień/osoba, Dostawki: 1) w opcjach ze śniadaniem: dzieci do 13 lat: 4800 HUF/os./doba, Dzieci 14-18 lat: 7800 HUF/os./doba, Dorośli: 9000 HUF/os./doba. 2) w opcjach ze śniadaniem i kolacją: dzieci do 13 lat: 6000 HUF/os./doba, Dzieci 14-18 lat: 9000 HUF/os./doba, Dorośli: 10200 HUF/os./doba.
23-10-2013, 19:52
Witamy!
Niknie opalenizna,przywiezione wino również.1września 2013 pojechaliśmy do Hajdu.W internecie znależliśmy HajduszoboszloNoclegi.pl z najbardziej nam odpowiadającą ofertą.Autorką tej oferty jest Polka-Pani Maja,która zapewniła nam wygodne,czyste lokum,posiłki w ilości wystarczającej,wejście na kąpielisko i przede wszystkim służyła pomocą w każdej sytuacji.Ona tłumaczyła gdzie jest targowisko,Tesco i ona wzięła na siebie sprawę wyjaśnienia mandatu,jaki dostaliśmy w Debreczynie.Jesteśmy jej bardzo wdzięczni za opiekę i możemy polecić tym,którzy wybierają się Hajdu. Oprócz tego to miasto gdzie lubią Polaków.Miło jak informatory,menu jest obok niem.ang.również w naszym jęz.ojczystym.Komunikaty na kąpielisku także.Dowiedzieliśmy się,że baseny będą jesienią remontowane.Wszystko w powyższych opiniach zostało już napisane-jest bezpiecznie,zielono w przyzwoitych cenach.Jeśli ktoś ma dość basenów może jechać 6km w stronę Debreczyna na łowisko,wykupić wejściówkę i łowić ryby.W przyszłym roku też tam jedziemy!
23-10-2013, 22:28
(23-10-2013, 19:52)beata napisał(a): Witamy! Niknie opalenizna, przywiezione wino również. 1 września 2013 pojechaliśmy do Hajdu...Miło, gdy ktoś ma takie wspomnienia z pobytu, zwłaszcza że dotyczą one Hajdúszoboszló. Swego czasu bywałem tam wiele razy, ostatnio przed rokiem. Zawsze mile wspominam chwile spędzone w Szoboszló. beata - Okręg w którym leży Hajdúszoboszló po węgiersku to Hajdú-Bihar megye. Jest bardzo wiele miejscowości zaczynających się właśnie od słowa "Hajdu" ... wystarczy tylko zerknąć na mapę. Okoliczni mieszkńcy w czasie rozmowy dotyczącej miejscowości często pomijają wspomniane przez Ciebie słowo Hajdu, podając tylko jego zasadniczą nazwę. Tak więc zamiast Hajdúszoboszló mamy Szoboszló lub Hajdúböszörmény - Böszörmény, Hajdúnánás - Nánás, itp...
23-10-2013, 22:34
(23-10-2013, 22:34)robotek napisał(a):(23-10-2013, 19:52)beata napisał(a): .Dowiedzieliśmy się,że baseny będą jesienią remontowane.Jaki remont !! chyba baseny na zewnątrz !! nie Aquapalace bo się tam wybieram na 11 listopada robotek - wyluzuj... Hajduszoboszló... to duży kompleks termalny, nawet jak jeden basen remontują, to do wyboru masz jeszcze kilka innych. Beata nie podała miejsca swego pobytu, więc myślę o jakimś mniejszym sezonowo działającym hotelu z własnymi 2-3 basenikami termlnymi. Zerknij powyżej (na mój post 31.), na fotkach basen bez wody, ale w hotelu mieliśmy 2 baseny, 2 sauny, dżakuzi, sala gimnastyczna+sprzęt ... gości hotelowych policzyłem przy śniadaniu, było nas 9 osób.
24-10-2013, 9:13
Wyluzowałem no właśnie nie doczytałem do końca wątku
25-10-2013, 18:29
(23-10-2013, 22:34)robotek napisał(a):(23-10-2013, 19:52)beata napisał(a): .Dowiedzieliśmy się,że baseny będą jesienią remontowane. Nie martw się Aquapalace nie bedzie remontowane,remont dotyczy kąpieliska leczniczego oraz basenu omega na kąpielisku otwartym i jak dobrze pamietam w Aquaparku mają dobudowac nowe atrakcje
26-10-2013, 8:01
O pracach prowadzonych na terenie Aquaparku i projekcie rozbudowy INFORMACJE MASZ TUTAJ_HU
03-01-2014, 0:19
WITAM MAM NA IMIĘ ANIA I JESTEM TU NOWA. MAM PYTANIE MAM RODZINĘ 4 OSOBOWĄ CHODZI MI OTO ILE ZAPŁACĘ NA POLU NAMIOTOWYM ZA MOJĄ RODZINKĘ Z WSZYSTKIM ,BO W TYM CENNIKU NIE MOGĘ SIĘ DOBRZE ODNALEŹĆ .DZIĘKUJĘ CZEKAM NA ODPOWIEDŹ
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|