Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
07-07-2014, 23:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-07-2014, 23:13 przez siemka.)
Witam,
jadę za 2 tygodnie do tytułowej miejscowości z trójką dzieci i zależy mi aby jak najszybciej i jak najbezpieczniej dojechać do celu. Czy lepiej jechać przez Czechy czy jednak przez Słowację. Proszę o podanie tras
z góry dziękuję
Reputacja:
5
Dzięki ale nie chodziło mi zupełnie jak najszybciej dojechać bo wiadomo - bezpieczeństwo najważniejsze. Ale nie chcę jednak kręcić po miejscowościach i trafić na korki. Czy ta Twoja trasa jest optymalna dla nas czy może jednak nie kombinować i jechać tak jak prowadzi Google Maps czyli przez Ostrawa - Brno - Bratisława - Gyor?
Reputacja:
5
Witam ponownie,
zbliża się termin mojego wyjazdu a ja dalej mam wątpliwości co do tej trasy. Mój kumpek jechał również przez Słowację i twierdzi że jest dosyć stromo a nie chce mieć niespodzianek. Czy trasa przez Czechy jest pod tym względem łatwiejsza?
Reputacja:
5
Dziękuję bardzo. Może rzeczywiście zbyt bardzo przeżywam ten wyjazd i stąd te wątpliwości bo jeszcze tak daleko nie jechałem z całą moją zgrają.
Przecież przez Alpy nie będę przejeżdżał i zdam się jednak na Wasz wybór.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za cierpliwość i pomoc w wyborze.
serdecznie pozdrawiam
Piotr
Reputacja:
5
Bardzo Ci dziękuje i Komarkowi również.
Świetna sprawa mieć takie informacje o trasie. Oczywiście nie omieszkam ich skomentować po powrocie
miłego weekendu życzę
pozdrawiam
siemka
Reputacja:
5
Panowie,
i jeszcze jedno pytanko z wyborem trasy. Która będzie lepsza?
1.
Kluczbork -> Gliwice -> Cieszyn -> Cadca -> Zilina -> Modranka -> Kolarowo -> Komarno -> Kisber -> Szekesfehervar -> Balatonszarszo
2. Kluczbork -> Gliwice -> Cieszyn -> Cadca -> Zilina -> Bratislava-> Rajka-> Gyor-> Kisber -> Szekesfehervar -> Balatonszarszo
Czy A1 z Gliwic jest zamknięta?
Z góry dzięki za odpowiedź