Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Dziękuję Wam za pomoc :-)
już się sama skontaktowałam z kampingiem i oni rekomendują przyjazd w piątek. No ale w sumie nie pomyślałam o kasie :-) Taką mam awersję do tłumów na recepcji na kampingach i biegania w poszukiwaniu fajnego miejsca (zwłaszcza z dziećmi), że już przeorganizowaliśmy plan na wyjazd w piątek. Ale z tą Sobotą rano to jest racja, było nie było 50 EUR w kieszeni; tyle, że jedziemy ze Śląska więc w sumie ponad 7 godzin mamy ...
Pomyślę jeszcze ... i jeszcze raz Wam dziękuję :-)
Magda
Liczba postów: 14
Reputacja:
1
Z szukaniem miejsca jest tak ze wchodzisz na teren i szukasz miejsca zostawiasz tam krzesełko albo męża (żonę) a sama idziesz i mówisz że będziesz na parceli 68. Teren jest bardzo duży i gdzieś się przytulicie
W piątek zaczynają przyjeżdżać Węgrzy i Polacy na weekend wiec jak się sprężycie to lepiej przyjechać w piątek rano. Kierowca śpi w namiocie a Wy na baseny.
Z przyczepą nam też wychodzi ok 7 godzin a wyjeżdżamy ok 18 tylko że w niedzielę. Wtedy w poniedziałek mamy miejsc do wyboru.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Czy ja jestem na thermal camping to mam wejscie na aquapalce gratis?
Reputacja:
0
WITAM
początkiem września wybieramy sie do Hajduszoboszlo dokłądnie -Hajdu Camping - domki z tzw komfortem
pytam , ponieważ juz przeszukałam forum i nie znalzałam wyczerpujących informacji
czy ktoś może był
- jakie panują warunki
- i przede wszytkim jakie obejmuja nas zniżki na kąplieisko plażowe wg cennika -
Wszystkim swoim gościom Hajdu Camping zapewnia zniżkowe bilety wstępu na kąpielisko!
Czy ktoś może coś wie będe wdzięczna POzdrawiam
Liczba postów: 475
Reputacja:
222
Są dwa rodzaje "komfortowych" domków, czteroosobowe "góralskie" piętrowe, spadzisty dach, dosyć typowy i w Polsce. Na dole 2 łóżka, aneks kuchenny i łazienka z ubikacją, na górze 2 łóżka. Ogólnie OK, był jednak problem z wyposażeniem "kuchni" (dokładnie nie pamiętam bo mam 'turystyczną kuchnię" i mi to specjalnie nie przeszkadzało tym bardziej ze był to tylko przystanek w drodze do Rumuni). Łazienka dosyć prymitywna (betonowy "brodzik", prysznic, ściany pomalowane farbą). Drugi rodzaj (4/5/6 osobowy) to domki szeregowe, z dużym salonem z aneksem kuchennym, trzema izbami o 2 łózkach, i łazienką. Tutaj już nie było problemów z wyposażeniem kuchni. Jeżeli chodzi o zniżki na baseny, to dotyczy to prawdopodobnie tylko (lecz głowy nie dam sobie uciąć) wstępu na "plażę" i zamiast 2200Ft płacisz 1500 Ft. Dodatkowo z tego co pamiętam możesz "wyrobić" kartę kampingową (stąd w cenniku "opłata za zdjęcie" / możesz mieć własne) która pozwoli (prawdopodobnie?) na wielokrotne wejścia/wyjścia na basen.
Mogę podesłać zdjęcia w razie zainteresowania.
Reputacja:
0
tkoko Dzieki za info poproszę o zdjęcia damiangazda@interia.pl
Mi zaproponowali domek chyba ten typu góralskiego
też tylko mamy przystanek W Hajdu na 2-3 noce także myślę że tak dobrą ceną co nam proponują- to myślę że spokojnie damy radę