Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam,
Przeglądam cennik basenów termalnych w Egerze i widzę w cenniku ulgi dla dzieci dotyczą dzieci powyżej 4 roku życia. A co z dziećmi młodszymi? 2-3 latka? Czy za nie też się płaci bilet wstępu?
Dziękuję za ewentualne odpowiedzi.
Liczba postów: 1,227
Liczba wątków: 3
Reputacja:
678
Nie wiem jak w Egerze bo byłem tam dawno temu jak nie miałem dzieci ale z doświadczenia wiem że do trzeciego roku życia wstęp na kąpieliska dzieci mają darmowy lub tak jak zrobili w Hajduszoboszlo symboliczne 20ft.
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Z Egeru wróciłem wczoraj. Dzieci do lat 4 wchodza za free. Na basen w Egerze proponuje wchodzic drugim wejsciem (tylnym) tam mniejsze kolejki w kasie i darmowy parking. Z noclegiem w ciemno moze byc ciezko chociaz rzucilo w oczy mi sie coś wolnego wlasnie na ulicy niedaleko tylnego wejscia na basen.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
10-08-2016, 7:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2016, 9:03 przez marwal.)
Wojti i Chris dziękuje za odpowiedź.
Chris, tylne wejście to które? To od strony wschodniej (hotel flora?) czy pod zachodniej (park/planty ersekkert)? W Egerze nie byłem i z pomocą przychodzi mi google maps.
Kwaterę mam zarezerwowaną, teraz przy "długim" weekendzie na pewno będzie oblężenie...
Parkingi na mieście w okolicy kąpieliska są płatne?
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Hej jestem tutaj nowa.
Wybieramy się ze znajomymi na Wegry. Od 16.08 do 20.08. Będzie nad czwórka. Zastanawiamy się na Eger em. Moje pytania.
1.Czy jeżeli pojedziemy w ciemno są duże szanse na znalezienie domku.
2.Jak wygląda życie nocne. Nie chcemy siedziec cały dzień w wodze tylko również fajnie by bylo wieczorami wyjść na jakieś imprezy, do knajpek itd. Jak tam wygląda sytuacja.
Czy ewentualnie polecacie jakaś inna miejscowosc ?