Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Hej,
Byl ktos w Hajduszoboszlo na przelomie wrzesnia/pazdziernika? Jaka wtedy jest pogoda? I czy baseny otwarte? Dzieki bardzo za kazda wskazowke
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Przysięgam ze juz dawno nie widziałem tak obskurnego miejsca tego nie da się opisać ogólnie jeśli chcesz tu przyjechać to lepiej zrezygnuj komuna 100%. Ogólnie jest to śmietnik nic więcej.
Liczba postów: 1,227
Liczba wątków: 3
Reputacja:
678
Czy aby napewno byłes w Hajduszoboszlo??? ;-)
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 5
Reputacja:
192
Wszędzie można znaleźć obskurne miejsca więc i w HB.
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Witam!
Czy jest ktoś teraz termal Camping ? Prosze jak ktoś może niech napisze czy sa miejsca tak aby przyjechać grupą 10 osób na 4 namioty?
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Witam
dziś wieczorem wybieram się do Hajdu....
mam prośbę ktoś może miał takie doświadczenie będę potrzebował fakturę/rachunek wystawiona za korzystanie z basenów przez moją rodzinę.... czy ktoś próbował uzyskać taka dokumentację?
byłoby fajnie gdyby była w języku polskim ale to już nie jest problem... bo można przetłumaczyć...
czy jest możliwość porozmawiać z obsługą odpowiedzialną z wystawianie takiej dokumentacji w języku co najmniej angielskim ? czy można zbierać "paragony" z wejść na kompleks i potem prosić o fakturę zbiorczą?
dziękuję z góry za informację
michał.
Liczba postów: 19
Reputacja:
1
Co do faktury to nie wiem ale właśnie wróciłam z Hajduszoboszlo i przedstawię wam moje wnioski. Ja byłam tam trzy razy i nam się podoba, dzieciaki mają tam fajną zabawę, wieczorem na deptaku jest fajnie o ile ktoś lubi. Przeraziło mnie w tym roku zachowanie naszych rodaków oczywiście nielicznych. Pan w aqua parku mając brudne klapeczki podszedł do basenu dla dzieci i je wypłukał, pani której dziecko nasikało w toalecie na podłogę stwierdziła, że nic się nie stało (wiem że tam mokro na podłogach ale mimo wszystko), pani na rzeczce najpierw pchała się po pontony a później kombinowała aby popływać kilka razy mimo że inni czekali. Generalnie odniosłam wrażenie że niektórzy Polacy jadą tam jak burżuje, a co kur... zapłaciłem to mogę wszystko, palić w aqua parku gdzie chcę a nie tak jak ogłaszają w wydzielonych miejscach. Na szczęście tylko nieliczni się tak zachowują. Ja, jak napisałam lubię to miejsce i pewnie jeszcze kiedyś tam pojadę choć mam ochotę poczekać kilka lat na drogi, które się budują. Eger to komuna
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
Witam wszystkich bardzo serdecznie, to mój pierwszy wpis na forum. Mam pytanie odnośnie trasy do Hajduszoboszlo, ponieważ wybieram się jutro w nocy: jaka trasa jest optymalna, aby ominąć płatne odcinki dróg? Planuję coś takiego ( jadę od Rzeszowa): Barwinek, Svidnik, Stropkov, Vranov, Trebisov, dojeżdżam do Satoraljaujhely i którędy dalej najlepiej? Pacin, Cigand, Kisvarda, Nyireghaza, Debreczyn, Hajdu, czy jakoś inaczej? I jak ominąć płatny odcinek obwodnicy Debreczyna, przejechać przez miasto? Będę pierwszy raz na Wegrzech, więc proszę o wyrozumiałość, pozdrawiam!
Liczba postów: 19
Reputacja:
1
My wcale nie omijamy płatnych odcinków bo to nie są wielkie pieniądze a jazda wysmienita