17-02-2014, 21:28
Kurczę... wyszukałem fajne miejsce, opisałem lokalizację hotelu, itp. i dopiero wówczas zorientowałem się, że przez pomyłkę sprawdziłem cenę pokoju jednoosobowego, nie dwu- Jako że się już naprodukowałem, to póki co nie usuwam, bo hotel faktycznie ładny i może warto dołożyć trochę grosza. No ale do rzeczy:
W tym przedziale cenowym (założyłem, że jedziesz w weekend 7-9.03 - termin też ma spore znaczenie przy rezerwacjach niekiedy ) jedną z ciekawszych opcji wydaje się Residence Baron przy ulicy Só w V. dzielnicy.
Hotel jest bardzo ładny (to już sobie zobaczysz na zdjęciach) i - co dla Was najważniejsze - jest świetnie ulokowany. Dwuminutowy spacer będzie Was dzielił od takich atrakcji do fotografowania:
Kolejne 5 min. i taka znów panorama:
Chyba powinno być okej
Jeszcze mapka poglądowa:
W tym przedziale cenowym (założyłem, że jedziesz w weekend 7-9.03 - termin też ma spore znaczenie przy rezerwacjach niekiedy ) jedną z ciekawszych opcji wydaje się Residence Baron przy ulicy Só w V. dzielnicy.
Hotel jest bardzo ładny (to już sobie zobaczysz na zdjęciach) i - co dla Was najważniejsze - jest świetnie ulokowany. Dwuminutowy spacer będzie Was dzielił od takich atrakcji do fotografowania:
Kolejne 5 min. i taka znów panorama:
Chyba powinno być okej
Jeszcze mapka poglądowa:
Masz własną stronę internetową? Pomóż promować Forum Węgierskie!