Pytałam, i raz jeszcze powtórzę, że potrzebuje tłumacza przysięgłego
węgierskie przepisy w tym zakresie znam gdyż od kilku miesięcy razem z narzeczonym (węgrem) załatwiamy pewne formalności.
I tak to ma sens. Tłumacz przysięgły ma kwalifikacje do wykonania tłumaczenia ustnego np. przed sądem podczas gdy tłumacz zwykły takiego tłumaczenia wykonać prawnie nie może. Nie chcę ujawniać o co dokładnie chodzi dlatego proszę zaufać, wiem co robię. Sama jestem tłumaczem tylko że Polsko-Niemieckim więc troszkę się orientuję
Jeśli znają Państwo tłumacza przysięgłego godnego polecenia, proszę o podanie kontaktu. Można to nazwać moją fanaberią, iż chcę tłumacza przysięgłego jeśli to państwa uspokoi. Serdecznie dziękuję za troskę.
węgierskie przepisy w tym zakresie znam gdyż od kilku miesięcy razem z narzeczonym (węgrem) załatwiamy pewne formalności.I tak to ma sens. Tłumacz przysięgły ma kwalifikacje do wykonania tłumaczenia ustnego np. przed sądem podczas gdy tłumacz zwykły takiego tłumaczenia wykonać prawnie nie może. Nie chcę ujawniać o co dokładnie chodzi dlatego proszę zaufać, wiem co robię. Sama jestem tłumaczem tylko że Polsko-Niemieckim więc troszkę się orientuję
Jeśli znają Państwo tłumacza przysięgłego godnego polecenia, proszę o podanie kontaktu. Można to nazwać moją fanaberią, iż chcę tłumacza przysięgłego jeśli to państwa uspokoi. Serdecznie dziękuję za troskę.