(10-02-2017, 18:17)Viertel napisał(a): Nie pytałem o księgarnie internetowe, ale czy ktoś ma w pdfie lub odsprzedać. W dodatku księgarnia jest po węgiersku, a pisząc o chęci zakupu podręcznika do węgierskiego zdaje się być oczywistym, że nie znam tego języka i nic w nim nie rozumiem. Pańska odpowiedź jest zatem nie tylko nie na temat, ale także zwyczajnie chamska i złośliwa.
Viertel - Dziwi mnie twoje podejście do sprawy ... pragniesz mieć "Gyakorló magyar nyelvtan" i nic nie robisz aby uzyskac tę książkę. Czekasz na gotowce i tyle.
Nie potrafisz ściągnąć zwykłego formatu PDF, internetowa księgarnia też cię nie interesuje bo po węgiersku. Masz tłumacza google, niech przerobi na polski tekst tej strony www.
U mnie wszystko działa normalnie: PDF da się ściągnąc. Treść strony bookline.hu google tłumaczy mi na język jaki sobie życzę ... więc w czym problem?
Najprawdobodobniej czekasz, aż ktoś za ciebie wykona robotę i gotowca udostępni na rękę.
(10-02-2017, 17:23)Viertel napisał(a): ... poszukuję Gyakorló magyar nyelvtan - A Practical Hungarian Grammar
... na allegro jest za 380 złotych...
4930 HUF to ok. 70 PLN