14-12-2019, 22:18
Lord - "Örökké ... Na wieki"
Rohanó életemben, bárhová vitt a sorsom ... W pędzącym życiu, dokądkolwiek zaprowadził mnie mój los
Nem féltem én a nagyvilágban ... Nie bałem się na tym wielkim świecie
Milyen boldog voltam, hogy Te voltál nekem ... Byłem tek szczęśliwy, bo byłaś(eś) ze mną
Hogy végre rád találtam ... Bo w końcu cię znalazłem
Szótlan együttlétben, szótlanul álmodozva ... W cichym współistnieniu, cicho marząc
Átkarolt némán minket a végtelen ... Objęła nas milcząca nieskończoność
Elképzelt álmainkat engedd még szabadon szállni ... Naszym wymyślonym marzeniom pozwól wolno odpłynąć
Segíts így elviselni az életem ... W ten sposób pomóż mi przezwyciężyć trudności życia
...
Ne mondj le még a vágyaidról ... Nie rezygnuj jeszcze ze swoich pragnień
Még ha rossz, még ha fáj és bántja a lelkedet ... Nawet jak jest źle, jak boli i dręczy twą duszę
Rohanó életemben, bárhová vitt a sorsom ... W pędzącym życiu, dokądkolwiek zaprowadził mnie mój los
Nem féltem én a nagyvilágban ... Nie bałem się na tym wielkim świecie
Milyen boldog voltam, hogy Te voltál nekem ... Byłem tek szczęśliwy, bo byłaś(eś) ze mną
Hogy végre rád találtam ... Bo w końcu cię znalazłem
Szótlan együttlétben, szótlanul álmodozva ... W cichym współistnieniu, cicho marząc
Átkarolt némán minket a végtelen ... Objęła nas milcząca nieskończoność
Elképzelt álmainkat engedd még szabadon szállni ... Naszym wymyślonym marzeniom pozwól wolno odpłynąć
Segíts így elviselni az életem ... W ten sposób pomóż mi przezwyciężyć trudności życia
...
Ne mondj le még a vágyaidról ... Nie rezygnuj jeszcze ze swoich pragnień
Még ha rossz, még ha fáj és bántja a lelkedet ... Nawet jak jest źle, jak boli i dręczy twą duszę