10-07-2020, 23:33
(10-07-2020, 22:18)jurow napisał(a):Wróciłem prawie 2 tyg temu, wiec było mniej ludzi na basenach i prawie pusty kemping, ale widziałem na moim drugim forum, czyli karawaning.pl zdjęcia sprzed kilku dni i już było sporo ludzi w basenach, więc myślę, że z każdym dniem się to będzie zmieniało. Wyjeżdżałem z Berek w sobotę i było już sporo miejscowych, oraz powoli zapełniał się kemping...Prawie wszystkie bary były czynne i wszyscy zachowywali się rzekłbym, normalnie... Nikt nie nosił maski na terenie kempingu ani basenu, a podczas korzystania z hydromasaży wszyscy byli obok siebie w odległości na pewno mniejszej niż 1.5 metra... Minęło właśnie 2 tygodnie i oboje z żoną jesteśmy zdrowi... ( chociaż gdybyśmy zostali przebadani za pomocą testów, którymi dysponuje nasza służba zdrowia, to jest duża szansa, że jesteśmy ciężko chorzy na Węgrofilię z diagnozą - nieuleczalni )(10-07-2020, 21:58)piterek napisał(a): W Berekfurdo życie na kempingu toczy się tak jak przed "epidemią"... w sumie nie widać żadnych ograniczeń...Prosimy o zdjecia z basenów czy dużo ludzi w basenach..