18-04-2021, 9:56
Gemini - "Vándorlás a hosszú úton ... Wędrówki po długiej drodze"
Álmodtam, játszottam, voltam már boldog is … Marzyłem, grałem, byłem też szczęśliwy.
Születtem, felnőttem, lehetnék ember is … Urodziłem się, dorosłem, mogę być człowiekiem
Kínlódtam, csókoltam annyi éjszakán … Męczyłem się, całowałem przez tyle nocy
Néha még féltelek, ha átmész az utcán … Czasami czułem niepokój, gdy przechodziłaś przez ulicę
--Vándorlás a hosszú úton … Wędrówki po długiej drodze
--vándorlás, ameddig bírom … wędruję tak długo, dopuki dam radę
Engedd meg nekem, hogy mindig úgy éljek … Pozwól mi zawsze żyć tak
ahogy jó nekem ... jak dla mnie wygodnie
Ne gyere velem, mert nem állok meg soha … Nie iodź ze mną, bo nigdy się nie zatrzymam
nem állok meg sohasem … nigdy się nie zatrzymam
Tanultam, feledtem, hazudtam álmokat … Uczyłem się, zapominałem, kłamałem w snach
Bolyongtam, daloltam, szerettem másokat … Włóczyłem się, śpiewałem, szanowałem innych
Adtam is, vettek is, mégis oly sok maradt … Dałem taż, kupili to, ale i tak dużo pozostało
s minden nap felkelek, mikor virágzik a dal … i budzę się każdego dnia, kiedy piosenka kwitnie
Álmodtam, játszottam, voltam már boldog is … Marzyłem, grałem, byłem też szczęśliwy.
Születtem, felnőttem, lehetnék ember is … Urodziłem się, dorosłem, mogę być człowiekiem
Kínlódtam, csókoltam annyi éjszakán … Męczyłem się, całowałem przez tyle nocy
Néha még féltelek, ha átmész az utcán … Czasami czułem niepokój, gdy przechodziłaś przez ulicę
--Vándorlás a hosszú úton … Wędrówki po długiej drodze
--vándorlás, ameddig bírom … wędruję tak długo, dopuki dam radę
Engedd meg nekem, hogy mindig úgy éljek … Pozwól mi zawsze żyć tak
ahogy jó nekem ... jak dla mnie wygodnie
Ne gyere velem, mert nem állok meg soha … Nie iodź ze mną, bo nigdy się nie zatrzymam
nem állok meg sohasem … nigdy się nie zatrzymam
Tanultam, feledtem, hazudtam álmokat … Uczyłem się, zapominałem, kłamałem w snach
Bolyongtam, daloltam, szerettem másokat … Włóczyłem się, śpiewałem, szanowałem innych
Adtam is, vettek is, mégis oly sok maradt … Dałem taż, kupili to, ale i tak dużo pozostało
s minden nap felkelek, mikor virágzik a dal … i budzę się każdego dnia, kiedy piosenka kwitnie