06-07-2021, 17:09
(06-07-2021, 16:14)wojti76 napisał(a): Pudelek z twoim podejściem do tematu pozostaje Ci siedzieć w domu
To ja jeszcze raz napisze dla tych, ktorzy mnie nie znaja:
Nazywam sie Katarzyna Kociuba, od 9 lat mieszkam na Wegrzech, mowie po wegiersku. Informacje pochodza z wegierskich serwisow informacyjnych, z Radia Kossuth, w ktorym wypowiadal sie premier Viktor Orbán, z infolinii [color=var(--blue-link)]https://koronavirus.gov.hu/[/color] - tu mozna tez uzyskac informacje po angielsku. Jestem dziennikarka, autorka przewodnika po Wegrzech dla wydawnictwa Pascal. Nie podaje niesprawdzonych informacji.
Ta infolinia jest naprawde niezla, zawsze - juz w ubieglym roku, mieli informacje z pierwszej reki, duzo wczesniej niz wszelkie media i wszystko bylo sprawdzone. Nie sadzicie tez chyba, ze wprowadzalabym w blad setki turystow, ktorzy maja przyjechac za posrednictwem Helka Travel na Wegry. W moim najlepiej pojetym interesie jest byc dobrze poinformowana.
Relacjonuje nasza dyskusje mojemu wegierskiemu narzeczonemu, ktory niezle sie wlasnie usmial, ze nawet Wojtkowi, ktory jest na miejscu nie wszyscy chca wierzyc Pozdrawiamy Cie Wojtku serdecznie!