06-07-2021, 17:09
(06-07-2021, 16:14)wojti76 napisał(a): Pudelek z twoim podejściem do tematu pozostaje Ci siedzieć w domu

To ja jeszcze raz napisze dla tych, ktorzy mnie nie znaja:
Nazywam sie Katarzyna Kociuba, od 9 lat mieszkam na Wegrzech, mowie po wegiersku. Informacje pochodza z wegierskich serwisow informacyjnych, z Radia Kossuth, w ktorym wypowiadal sie premier Viktor Orbán, z infolinii [color=var(--blue-link)]https://koronavirus.gov.hu/[/color] - tu mozna tez uzyskac informacje po angielsku. Jestem dziennikarka, autorka przewodnika po Wegrzech dla wydawnictwa Pascal. Nie podaje niesprawdzonych informacji.
Ta infolinia jest naprawde niezla, zawsze - juz w ubieglym roku, mieli informacje z pierwszej reki, duzo wczesniej niz wszelkie media i wszystko bylo sprawdzone. Nie sadzicie tez chyba, ze wprowadzalabym w blad setki turystow, ktorzy maja przyjechac za posrednictwem Helka Travel na Wegry. W moim najlepiej pojetym interesie jest byc dobrze poinformowana.
Relacjonuje nasza dyskusje mojemu wegierskiemu narzeczonemu, ktory niezle sie wlasnie usmial, ze nawet Wojtkowi, ktory jest na miejscu nie wszyscy chca wierzyc