07-07-2021, 12:49
(06-07-2021, 11:54)Helka Travel napisał(a):(06-07-2021, 11:46)adamus581 napisał(a): A miało być tak pięknie.Wiedziałem,że ten sezon jest stracony co z tego że tam ok. jak po drodze kłody pod nogi. https://www.bankier.pl/wiadomosc/Slowacj...48075.html
To nie dotyczy przejazdow tranzytowych! Przestancie powielac niepelne informacje.
Zupelnie logiczne, ze Slowacy zamykaja niewielkie przejscia graniczne, aby ograniczyc lokalny ruch przygraniczny dla mieszkancow i turystow. Wlasnie tez dlatego zostaja duze przejscie graniczne, kierujace na autostrade czy glowne drogi przelotowe dla ruchu tranzytowego.
Przepraszam Was za brak polskich znakow, ale mam mnostwo pracy wlasnie w zwiazku z tym, ze polscy turysci moga bez przeszkod przyjechac na wakacje na Wegry i nie mam czasu na ciagle przestawianie klawiatury (bo uzywam wegierskiej).
Ja od lat jeżdziłem przejsciem w Muszynce/Kurov to i wiele innych przejsc jest pozamykane i to nie jest logiczne, może to innym nie przeszkadza i nie robi różnicy, ale po co pchać się na autostrade i płacić...nie potrzebne objazdy i dłuższa droga. Korytaż Nie piszcie że nic się nie stało i jest jak dawniej.