(07-06-2022, 9:58)Pompa@ napisał(a):Niestety też szukałem i nie mają.Nawet nie widziałem w pobliżu kwater z tabliczką "private" być może dalej 1km. no ale dla mnie to za daleko. Sama opłata za baseny na cały dzień od 2500 Ft.(06-06-2022, 19:57)adamus581 napisał(a): Właśnie wróciłem z tego nowego campingu i kąpieliska.Nie jest on na terenie kąpieliska w środku zlikwidowali tylko trzeba przejść ok 200m. Warunki i opieka bardzo miłej kierowniczki która zna podstawy angielskiego i jest na najwyższym poziomie.Jak przyjechałem to obiekt otworzyli bo byłem chyba jedynym zainteresowanym noclegiem.Na basenach w tygodniu kilkadziesiąt osób ani jednego Polaka.Na campingu przez 3 dni byłem sam,warunki dobre kuchnia wyposażona nawet w pralkę. To może jeszcze o cenach, nie są najniższe i tak za 3 dniowy pobyt 2 osoby dorosłe (emeryt) minibus Van i namiot zapłaciłem 33000 z groszami czyli 11.000 tys. Ft za dobę już ze wszystkim.Witaj
mają tam jakieś noclegi np. domki na campingu lub coś innego przynależne do basenów.
Dodam jeszcze że kierowniczka powiedziała że basen z zieloną wodą siarczano-solną 36stopni jest najlepsza, jedna z trzech na Węgrzech.
kwatery: https://szallas.hu/tiszavasvari?cobrand=...alfurdo.hu
Trzeba się uzbroić w cierpliwość bo prawie nikt nie zna angielskiego. Pomaga jedynie dzwiekowy tłumacz google.