05-07-2022, 15:34
(05-07-2022, 10:25)piterek napisał(a): Własnie wjechałem na kemping w Hajduboszormeny... cicho, pusto, czysto. W sumie jak zawsze. Na całym kempingu kilkanaście zestawów. Od 01.07 była podwyżka cen... o 800ft dla parceli 60m2 i dwóch osób. Przyjechałem z mojego kiedyś ulubionego Berekfurdo, gdzie zmienił sie właściciel i niestety ale klimat tego kempingu powoli podupada. Imprezy i krzyki do poznych godzin i nikt z obsługi nie reaguje. Kiedyś co chwilę panie sprzątały toalety, teraz chyba tylko rano, bo po poludniu juz było nieciekawie. Do tego rejestracja w recepcji zakończyła się malą awanturą, ponieważ od tego roku scanują dowody osobiste na recepcji, co jest absolutnie niezgodne z RODO. Na zwróconą im uwagę odpowiedziano nam że mozemy sobie jechać gdzie indziej... nie wróżę temu kempingowi świetlanej przyszłości z taką obsługą, a był to nasz ulubiony kemping...Z tym skanowaniem dowodu to chyba jest już wszędzie w Tiszavasvaros tez się z tym spotkałem w Sarospataku chyba też, każda osoba osobno.