06-07-2022, 21:56
Wieczorem przyjechał kamper . Chyba na rumuńskich numerach . No cóż kto bogatemu zabroni . Łazienki i ubikacje nie sprzątane od naszego przyjazdy no ale co będą sprzątać jak nikt nie bałagani bo praktycznie nie ma nikogo. Na basenach czysta woda ale widziałem że ratownicy muszą nurkować z ssakiem aby wyłowić nieczystości . Wiem że kryzys ale nawet ja do swojego basenu mam odkurzacz. Ma basenach ful wypas . Dziś po obiedzie wypad na baseny i znów czułem się jakbym zarezerwował sobie cały basen dla siebie. Na basenach czuje się jak wielki bogacz bo wszędzie ratowników i obsługi a my sami się wczasujemy . W każdym basenie jest po dwie do pięciu osób więc nie będę ściemniał że są tłumy . Na polu namiotowym o 21 trzeba się zwijać do namiotu za moskitierą bo tubylcy zerzrą. To tak pokrótce opisuję mój pobyt . Żoną zadowolona , syn tam coś klepie na tablecie więc chyba jest wszystko w porządku. Jeszcze jedno wody na basenach są naprawdę ciepłe i czyste to trzeba im przyznać. No ale kto im ma te wody zabrudzić. RF