30-07-2024, 22:08
Witam wszystkich po dłuższej nieobecności na forum. Miałem ostatnio kłopoty z logowaniem na swoje konto, ale to nie było główną przyczyną mojej nieobecności.
Byłem w połowie lipca na 5 dni w Bogacsu i moje wnioski są takie:
1. Bogacs lata świetności ma już za sobą.
2. Droga z Bogacs do Egeru przez Noszvaj ma coraz większe dziury.
3. Polaków o wiele mniej niż kilka czy kilkanaście lat temu...co może być również zaletą.
4. Brak remontów na termalnym kąpielisku.. brakowało niektórych sitek przy prysznicach i popękane listwy wykończeniowe przy płytkach na basenie z chłodną wodą do pływania.
5. Spacerując codziennie rano po artykuły spożywcze na śniadanie zauważyłem sporo ogłoszeń z domami na sprzedaż.
Został tylko sentyment do miejsca z wodą leczniczą gdzie jest przeważnie pogodnie i można się wieczorem zrelaksować przy lampce
Byłem w połowie lipca na 5 dni w Bogacsu i moje wnioski są takie:
1. Bogacs lata świetności ma już za sobą.
2. Droga z Bogacs do Egeru przez Noszvaj ma coraz większe dziury.
3. Polaków o wiele mniej niż kilka czy kilkanaście lat temu...co może być również zaletą.
4. Brak remontów na termalnym kąpielisku.. brakowało niektórych sitek przy prysznicach i popękane listwy wykończeniowe przy płytkach na basenie z chłodną wodą do pływania.
5. Spacerując codziennie rano po artykuły spożywcze na śniadanie zauważyłem sporo ogłoszeń z domami na sprzedaż.
Został tylko sentyment do miejsca z wodą leczniczą gdzie jest przeważnie pogodnie i można się wieczorem zrelaksować przy lampce
<p><br></p>