21-11-2012, 21:32
Proszę o radę. W przyszłym roku wybieramy się z rodzinką na dwutygodniowy urlop do Węgier ( pierwszy cały w krainie bratanków!). O ile program, gdzie chcielibyśmy się znaleźć i co zwiedzić mam, to problem mam z noclegiem. Chcemy zatrzymać się w Győr lub w okolicy i mieć z tamtąd bazę wypadową - Budapeszt, Bratysława, Sopron i Wiedeń ( wiem, w tak krótkim czasie to nie zawiele zobaczymy, ale każdy orze jak może, więcej czasu nie wygospodarujemy).
Stąd moja prośba o jakiekolwiek wskazówki dotyczące noclegu. Nie szukamy czegoś wygórawanego, raczej do nocki i śniadania - a potem w trasę aż do zmierzchu. Ale jakieś minimum musi być jedziemy przecież z dziećmi. CZy warto zwrócić się do hoteli w Győr, czy raczej coś prywatnego? Od września szlifuję, a raczej ciosam magyarul, więc jakoś się dogadam. Liczę na Wasze podpowiedzi.
Stąd moja prośba o jakiekolwiek wskazówki dotyczące noclegu. Nie szukamy czegoś wygórawanego, raczej do nocki i śniadania - a potem w trasę aż do zmierzchu. Ale jakieś minimum musi być jedziemy przecież z dziećmi. CZy warto zwrócić się do hoteli w Győr, czy raczej coś prywatnego? Od września szlifuję, a raczej ciosam magyarul, więc jakoś się dogadam. Liczę na Wasze podpowiedzi.