Liczba postów: 6
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Witam czy ktoś wybiera się do hajuszoboszlo w dniach 25,26,27 lipiec 2016 samochodem chciałbym pojechac razem z dziewczyną samochodem ale mam obawy czy znajdę tam jakiś pokój i ogólnie z dojazdem do hajduszoboszlo, jakby ktoś jechał byśmy się dogadali razem i jechał bym za kimś
Liczba postów: 1,227
Liczba wątków: 3
Reputacja:
678
Trasa do Hajduszoboszlo nie jest trudna zresztą opisana na forum był wiele razy a co do noclegów to znajdziesz bez problemu jak e wtorek rano wjechalem do Hajduszoboszlo to widziałem kilka osób machajacych do mnie kluczami Przeważnie Ci co mają wolne pokoje czekają na turystów niedaleko głównego wejścia na baseny
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam jestem obecnie w hajduszoboszlo i mam problem a mianowicie zamknąłem przez przypadek kluczyki w bagazniku a jutro wracamy do Polski i nie wiem co z tym problemem zrobić czy jest ktoś w stanie cos doradzić pomoc?? dodam ze to bmw e46 1999 rocznik albo czy podejda kluczyki z innej bmw aby tylko otworzyc drzwi
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
ale jedziecie w ciemno i wszyscy pierwszy raz czy juz macie am jakieś noclegi i na ile sie wybieracie nie moge wysłać PW do ciebie BerciQ89 bo masz zablokowane