Liczba postów: 33
Liczba wątków: 3
Reputacja:
17
Wino w Bogacs nie tylko w piwniczkach. Przed samym wjazdem do Bogacs ( od Mezokovesd) po prawej stronie jest ( ja na to miejsce mówię PGR ) gospodarstwo rolnicze ,przed wjazdem napisy BOR to łatwo trafić.Mają białe wina po 880 forint za 2 litry.
Liczba postów: 33
Reputacja:
17
Nie to nie jest to. Jak z Mezokovesd skręcimy już na drogę do Bogacsa po przejechaniu kilku kilometrów przed domami już w samym Bogacsu po prawej stronie.To nie jest winnica wokoło rosną zboża.Wnioskuję z tego,że wino rozlewają gdzie indziej , a jest to tylko punkt sprzedaży.Ja tam znawcą wina nie jestem,każdemu smakuje co innego,niech sam oceni.Wino sprzedają w pierwszych drzwiach po lewej, przeważnie nikogo tam nie ma, trzeba wejść do pokoju po prawej stronie hasło" bor "i Pani podejdzie.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam, Pierwszy raz wybieramy się do Bogacs i w ogóle na Węgry. Mam pytanie jak na obecna chwilę obłożenie na polu namiotowym? pozdrawiam
Liczba postów: 1,227
Reputacja:
678
Wróciłem tydzień temu z tygodniowego pobytu na campingu w Bogacs ludzi było sporo ciągła rotacja jedni wyjeżdżają drudzy przyjeżdżają ale bez obaw napewno znajdziesz miejsce na swój namiocik
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
jest szansa że samochód będzie obok namiotu? czy raczej gdzieś na parkingu?
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Witam wybieramy sie do Bogacs 11 lub 12 sierpnia. Szukam noclegu dla 2 dorosłych i dziecko 7 lat. Długość pobytu 5-7 nocy. Prosze o konkretne oferty.
Pozdrawiam