Liczba postów: 56
Liczba wątków: 5
Reputacja:
4
Ja mam zdaje sie dobry patent ktory mialem okazje przetestowac podczas mojego pierwszego pobytu w Budapeszcie : kupilem bilet na komunikacje miejska 7 dniowy (ten bodajze za 4800 huf) i ten bilet upowaznial wtedy do podrozy statkiem uruchamianym przez BkV ... Niby co innego ale trasa ta sama - piekna przede wszystkim w nocy - choc z tego co pamietam ostatni statek wyplywal kolo 18.30 ...(linia D1 albo D11)
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Mam pytanie, jakie najlepiej wybrać linie aby móc swobodnie wysiadac i wsiadać w ramach jednego biletu, w sensie na jeden dzień?
Reputacja:
0
Witam. Gdzie można kupić bilety na rejsy po Dunaju w Budapeszcie. Tam są na wybrzeżu jakieś kasy czy to się na statku już kupuje? Czy można tam płacić w euro czy tylko HUF? Chodzi mi tam dokładnie o ten rejsik trwający bodajże około godziny, żeby pooglądać ładnie oświetlone w nocy atrakcje. Bardzo proszę o odp. Pozdrawiam.
Reputacja:
0
31-08-2015, 17:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-2015, 18:22 przez alark.)
Dałbym sobie głowę uciąć że ostatnio płynąłem statkiem po dunaju i było to przy ulicy Carl Lutz rkp. Jadę samochodem bez pośrednictwa żadnych biur podróży. Czy przy tej ulicy nie ma możliwości ogarnięcia tego?
PS: Jako kierowca przywoziłem w to miejsce turystów z 10 razy ale oni mieli właśnie już ogarnięte bilety itp ja wchodziłem za darmo.