24-02-2013, 16:54
(19-02-2013, 12:12)rsobka napisał(a): Ok, dzięki za podpowiedź. Wybieram się na camping pod namiot (Hajdu Camping), więc nieprzyjemności w domkach mnie ominą. Ale rozumiem że są takie wspólne sanitariaty chcąc wziąść szybki prysznik i umyć zęby? I czy jest jakaś kuchnia żeby dziecku parówkę ugotować?, I czy są jakieś jaskinie w pobliżu?Jesli bym miał Ci radzić to lepiej wybrać Thermal Camping bo jest połączony z kompleksem basenów,ja osobiscie nigdy nie nocowałem na campingu. Do Hajduszoboszlo jezdze od lat byłem tam juz kilkanascie razy ale zawsze spałem na kwaterach prywatnych ktorych tam nie brakuje ostano płaciłem 6500forint za pokoj z łazienka i kuchnia 2osoby dorosłe i trzylatek.Rezerwowac nie trzeba mozna jechac w ciemno zawsze coś sie znajdzie nigdy jeszcze nie miałem z tym problemu czasem się szuka 10 minut czasem godzinę ale zawsze sie coś znajdzie.Mam znajomych co jezdza tez juz wiele lat kilka razy spedzali tam urlop na Thermal Caping i sobie chwalili auta stoja obok namiotow bo wdziałem przy jeden z wizyt na tym campingu a co do reszty to nie wiem,sanitariatow na samym kompielisku nie brakuje i są raczej czyste.Po drodze proponuje odwiedzic http://www.sostozoo.hu/ w Nyiregyhaza duża atrakcja dla dziecka masa zwierząt jest co oglądać,trzeba sobie na zwiedzanie tego zoo zarezerwować kilka godzin bo obiekt jest rozległy