(01-08-2020, 8:51)Sztasek napisał(a):Udało mi sie skontaktować z obiektem.Napisali że jeśli jest to siła wyższa i granica byłaby zamknięta to nie muszę płacić.(31-07-2020, 22:45)Cz@rek napisał(a): Toscana Apartman w Gyuli -ja tam właśnie widze info że kasują za cały pobyt - chyba że coś źle interpretuje.Toscana Apartman, Gyula: kasują za cały pobyt .
Jak na razie, to cały okręg Békés megye doskonale zapobiega zakażeniom, jest jedynym okręgiem na Węgrzech w którym nie ma aktywnie zakażonego wirusem Covid-19. Gyula jest miastem granicznym i wiadomo, że sytuacja w Rumunii nie napawa optymizmem (ponad 1000 zakażeń dziennie). Dostosowując się do miejscowych zaleceń, nie powinno być źle.
Nie wiem czy można tym zapewnieniom ufać (do tego obiektu jadę pierwszy raz),w innych w tym terminie brak miejsc-przynajmniej na bookingu. Z drugiej strony zawsze można by się odwołać do bookingu właśnie bo coś w tym stylu widziałem na ich informacjach związanych z Covidem.
Cz@rek [b] [/b]No my jedziemy z poniedziałku na wtorek więc może zdążymy. Jak nie zapłaciłeś z góry, to może masz jakieś puste konto bankowe.Zmień na nie w booking i gdyby właściciel okazał się nie uczciwy , to nie będą mogli Ci z niego nic ściągnąć a nie sądzę żeby ktoś się bawił w jakieś sprawy sądowe.