08-11-2020, 20:16
Jedynie basen z falą gromadzi troszkę więcej osób:
Gyula
|
08-11-2020, 20:16
Jedynie basen z falą gromadzi troszkę więcej osób:
08-11-2020, 20:33
Aqua Palota-to inwestycja z przed kilku lat -typowy całoroczny aqua park-(za dodatkową opłatą )
08-11-2020, 21:15
Kryta część kompleksu termalnego,w tym basen pływacki ! (ze schłodzoną wodą)
W kompleksie znajduję się też pełno wymiarowy pływacki basen olimpijski na którym często odbywają zawody-w tym roku był modernizowany wiec nie było okazji do fotografowania,zresztą starałem sie bardziej pokazać kompleks i miasto niż robić zdjęcia samej wody i pływających w nich ludzi bo nie zawsze jest mile widziane Zatem to było by na tyle .Pozdrawiam z parkowej ławeczki
09-11-2020, 15:08
Pięknie tam.
23-11-2020, 17:15
23-11-2020, 20:01
Super relacja foto! byłem 8 lat temu ostatnio, tak się złożyło, że celem było Hajduszo... ale jak zobaczyliśmy tłumy w mieście na kąpielisku zmieniliśmy cel. Przypomniałem sobie, że czytałem o Gyuli na jakimś portalu i... po kilku godzinach telepania się drogami, które wtedy były lepsze niż nasze dotarliśmy. Pamiętam, że mieszkanie znaleźliśmy po kilkudziesięciu minutach i rozpytaniu się miejscowych w większości machając rękoma Ale był to super tydzień, wtedy z małymi dzieciakami i kąpielisko i miasto było strzałem w 10! Nawet na zdjęciach jest cukraszda, w której były super słodkości. Ale z drugiej strony widać, że niewiele się tam zmieniło, aqua jakby stanął czas w miescu...
Dzięki za relację! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|