Liczba postów: 16
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
dzieki za info Nasza córa też dokładnie ma 4 lata ale bedziemy też kombiniować ;-D
Ponadto chciałam zapytać czy na samym kąpielisku basenowym wystarczy atrakcji dla dziecka, wiadomo raz czy dwa mozną kupić dodtkowe bilety na AQAPARK ale czy na samym kąpielsku tez jest co robić z dziekiem
Liczba postów: 19
Reputacja:
1
Jest basen z żólwikami, jest fajny basen z hipopotamem. W tym z żółwiami są dwie małe zjeżdżalnie. W aqua parku tych atrakcji jest trochę więcej np rzeczka z pontonami. Mojej córce aqua park bardziej się podobał
Reputacja:
3
no to fajnie jak sie uda jej wejść za FREE ;-D to bedziemy chodzić na Aqapark tylko jak uważacie opłaca się kupować bilety te po 16.00??? na samo popołudnie czy lepiej dopłacić na cały dzień
Reputacja:
3
dzieki za sugestie, zastanawiam sie jeszcze nad tym czy w kasach można płacić tylko w HUf czy euro też może być
Liczba postów: 19
Reputacja:
1
My płaciliśmy w forintach, w euro nie wiem ale na pewno nie będzie taniej, podobnie było z winietą na Węgrzech, w forintach taniej. A tak na marginesie nie opłacało nam się kupować forinty w Polsce bo w Hajduszoboszło miały lepszy kurs
Reputacja:
3
czyli lepiej wymienic złotówki na forinty na Wegrzech?? jak uwazacie?? bez problemu znajdziemy kantor- w Budapeszczcie ?