Liczba postów: 20
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Właśnie wróciliśmy z hajduszoboszlo. Tydzień od soboty do soboty.... jeden dzień ( wtorek) była kiepska pogoda, poz tym palnik cały czas. Ludzi umiarkowanie, tłumów nie było.
W stosunku do roku poprzedniego odnowili chodniki wokół jeziorka - położona kostka.
Alejka obok basenu dziecięcego została odnowiona.
Basen dla maluchów został odnowiony - nowe gumowe antypoślizgowe dno oraz brzegi.
Od strony hotelu thermal - zostały całkowicie od nowa wybudowane wejścia z kasami.
Jak odnajde zdjęcia to później je wrzucę.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam, jestem tutaj nowy a więc Witam Wszystkich,
poszukuję namiarów na nocleg w Hajduszoboszlo dla 2 osób w terminie 11.07 - 14.07.
czy ktoś coś ma ciekawego? na cenie mi zależy aby nie była wysoka, najlepiej coś z kuchnią.
Liczba postów: 261
Liczba wątków: 7
Reputacja:
108
04-07-2016, 10:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2016, 11:04 przez czesieko.)
(03-07-2016, 7:32)Sztasek napisał(a): (02-07-2016, 21:18)loxia napisał(a): Hajdúszoboszló jak wskazuje tytuł
Hajduszoboszló, jak dla mnie to pęka w szwach, Bocskai Gyógyfürdő w Hajdúböszörmény też podobnie,
Być może w Hajdúnánás odrobinę luźniej... mamy na celowniku Hajdúdorog.
W Hajdubuszormeny nie ma tłoku, w Hajdunanas na kempingu ani jednej przyczepy czy też namiotu. Sztasek dobrze celujesz w Hajdudorog jesteśmy już tydzień i robimy za stróża. Na weekend przyjechał jeden kamper. Zostajemy tu do przyszłego poniedziałku.
Pozdrawiam wszystkich węgromaniaków. Pani czesieko
Liczba postów: 261
Liczba wątków: 7
Reputacja:
108
Dla tych co chcieliby do Hajdudorog info - nie ma tu żadnych atrakcji, basen z ciepłą wodą-stary malowany jeszcze, drugi basen 1.60 głęboki i brodzik. Żadnych innych bajerów.
Cena adekwatna do atrakcji.
Pozdrawiam wszystkich węgromaniaków. Pani czesieko
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Powiecie mi gdzie znajdę dogodny (tani, opłacalny) nocleg na 2 tydzień sierpnia w Hajduszoboszlo dla 4 osób, jakiś apartament, bungalow, 2x dwuosobowe pokoje?
Jak jest z basenami tam? da się kupić pakiet na nie na tydzień czy coś? jets tylko Aqua Palace czy coś jeszcze?
Za odpowiedzi dziekuje Wam z góry