Liczba postów: 1,227
Liczba wątków: 3
Reputacja:
678
W szczycie sezonu to nawet w aquaparku są tłumy a darmowe leżaki już przed 11 wszystkie zajęte Jeśli jest ładna pogoda to nie ma sensu pchać się do Aquapalace lepiej posiedzieć na świeżym powietrzu. Bilet standard do aquaparku upoważnienia do korzystania z wszystkiego oprócz dużych zjeżdżalni zresztą na duże zjeżdżalnie 5 latka i tak nie wpuszczą
Reputacja:
678
Są tam bodajże 4 baseny dla dzieci z różnymi atrakcjami zamki zjeżdżalnie statek, jest rzeka po której płynie się na kole dmuchanym
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Byłem w aquaparku, dziękuję wszystkim za porady, było fajnie,bo dużo większy Luz, leżaki o 12 były. Że zjeżdżalni nie korzystałem.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Spot reklamowy widziałem ostatnio w telewizji tych basenów i powiem, że robi wrażenie. Chyba warto się tam wybrać będąc na Węgrzech.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
w Aquaparku standard nasze dzieci (5 i prawie 9 lat wowczas) miały super radochę i nie chciały wychodzić po kilku godzinach non stop na zjeżdzalniach, tam na końcu jest fajne miejsce dla takich mniejszych wlasnie i malo ludzi, My polecamy, Aquapalace tylko jak pogoda na zewnatrz nie domaga, ale my nie korzystalismy bo byl ciagle upał, Uważam ,że Hajdu super, ale na 4-5 dni, nie dłuzej, ale to tylko zdanie moje i kilku znajomych, Trzeba się wybrać,żeby ocenić . Pozdrawiam
Reputacja:
678
Do Hajduszoboszlo dobrze jest pojechać na ferie zimowe w Aquapalace wtedy jest pusto bo w lipcu i sierpniu jeśli się pogoda zepsuje to wszyscy tam idą i jest koszmar A ten obiekt jest naprawdę godny polecenia i warto go odwiedzić