Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Witam, mam pytanie.
Jeżeli chce kupić bilet polskiemu emerytowi na baseny to wystarczy powiedzieć czy jakieś dokument (dowód osobisty) trzeba pokazać?
Liczba postów: 261
Liczba wątków: 7
Reputacja:
108
(18-05-2022, 8:56)nerwik_ns napisał(a): Witam, mam pytanie.
Jeżeli chce kupić bilet polskiemu emerytowi na baseny to wystarczy powiedzieć czy jakieś dokument (dowód osobisty) trzeba pokazać?
Nie wiem jak jest w Hajduszoboszlo, ale spotkałam się z sytuacją, że polski emeryt nie był uznawany za emeryta. Tylko Węgrów dotyczyła zniżka.
Pozdrawiam wszystkich węgromaniaków. Pani czesieko
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
Witam. Planuję pierwszy wyjazd do HB w sierpniu z moją rodzinką (2+2). Mam pytanie odnośnie aquaparku. Jeśli dobrze rozumiem aby wejść do AP muszę najpierw wykupić wstęp na plaże i dopiero póżniej mogę dokupić AP? Czy ktoś się orientuje mniej więcej w cenach na sezon? Czy są jakieś pakiety całodniowe dające możliwość korzystania ze wszystkich stref rozrywkowych? A może jakieś pakiety rodzinne? Dzieciaki w wieku 4 i 6 lat. Proszę o kilka wskazówek na pierwszy pobyt tam. Pozdrawiam.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Witam
Mam pytanie czy wejścia na baseny zewnętrzne i lecznicze trzeba oddzielnie kupować wejściówki? czy jest jedna opłata na te dwie rzeczy.