18-05-2018, 18:56
(02-04-2014, 22:55)andrasz napisał(a):(02-04-2014, 14:53)Leoon napisał(a): Mam jednak prośbę, nie odbierajcie mojej propozycji jako ochoty do zrobienia na tym biznesu.
Mam zupełnie inny zawód i póki co nie myśle o zmianie.
Nigdzie nie proponowałem, że to ja będę wytwarzał, rozprowadzał i zarabiał na tym.
Jeśli tak zrozumiałeś moje wpisy w tym temacie, to przepraszam, ale nie to miałem na myśli. Chociaż traktuję Cię trochę jako "Ojca Założyciela" tego tematu, bo Twoja sugestia (pół żartem, pół serio) mnie z kolei zainspirowała do rozpoczęcia wątku.
(17-05-2018, 14:17)piablo75 napisał(a): Panie i panowie wg mnie pomysł jest genialny... jednym z rozwiązań byłaby naklejka z logo forum. Można by ją naklejać na torby, reklamówki z biedronki, klapki, szyby w autach a nawet można wydrukować na koszulkach. W tedy jest szansa że się spotkamy na żywo. Fajnie by było spotkać was gdzieś w knajpce przy filiżance węgierskiego wina.temat powraca ...
Na pewno mamy tu zdolnych ludzi, którzy by namalowali być coś fajnego i niepowtarzalnego jak to forum..
Każdy z użytkowników forum mógłby sobie to wydrukować i przykleić w widocznym miejscu...