Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam,
chciałbym zapytac o hostel Beds and roses W Budapeszcie.
Był ktos z Was w tym miejscu? Mozecie go polecic?
Pozdrawiam.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Witam,
Może mi ktoś podpowiedzieć czy u Martona można gdzieś bezpiecznie i darmowo zostawić samochód? Albo czy może ktoś polecić nocleg w centrum z takowym miejscem? nie muszę chyba dodawać, że fajnie by było gdyby był na studencką kieszeń :p
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 4
Reputacja:
113
W centrum (Pesztu, jak się domyślam) darmowo? Raczej nie. Marton ma swe mieszkania w normalnych kamienicach i należy raczej szukać parkingu na własną rękę. Z drugiej strony zawsze on lub ktoś, kto udostępnia mieszkanie udziela informacji o miejscach parkingowych. Czy będą na studencką kieszeń - trudno powiedzieć.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Witam, w lipcu 2013r nocowałem (4 osoby) w apartamencie w samym centrum Pesztu. W środku darmowy dostęp do WIFI, TV kablowej, aneksu kuchennego, łazienki z prysznicem, jadalni.
Polecam ze względu na lokalizację.
Właściciele mówią doskonale po angielsku. Minusem jest brak parkingu, dlatego warto być tam na weekend, ponieważ parkomaty są ze free. Obok miejsca noclegu, pod kamienicą są dostępne miejsca parkingowe, jeśli uda się Wam je "upolować".
Ja rezerwacji dokonałem przez booking.com. Wszystko odbyło się bezproblemowo. Na kilka godzin przed przybyciem, otrzymaliśmy powitalnego SMS-a /po angielsku/ z zapewnieniem, że oczekują nas i proszą o telefon przed planowanym przybyciem.
Cena 76,50 euro za 2 noce dla 4 osób. Byłem zadowolony. Polecam!
Moim zdaniem, następny raz rozliczałbym się z nimi w forintach. Wyszłoby taniej.
Kontakt:
tel. +36 305 288 027
reservation M A Ł P A pianobudapest.hu
ul.Madach ut.12 1075 Budapeszt
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Dzień dobry,czy może ktoś wie czy w Kocsis Szálló albo gdzieś blisko można kupić bilety komunikacji?
Liczba postów: 11
Reputacja:
4
Również mam pytanie o fajny nocleg, ale nie o sam ośrodek. Gdzie najlepiej nocować pod względem lokalizacji (żeby np. wyjść na wieczorny spacer, zjeść coś, a także mieć blisko zabytki)? Po przejrzeniu mapek doszłam do wniosku, że najlepsza będzie okolica, gdzie łączą się linie metra, ew. rejon wzdłuż żółtej linii. Czy ktoś mógłby to potwierdzić?