13-09-2012, 21:28
Huh, no faktycznie błyskawica Nie ma za co. Miłego wyjazdu!
Masz własną stronę internetową? Pomóż promować Forum Węgierskie!
Noclegi Tani nocleg w Budapeszcie
|
13-09-2012, 21:28
Huh, no faktycznie błyskawica Nie ma za co. Miłego wyjazdu!
27-09-2012, 18:20
Witam,
szukam portalu na którym mogłabym znaleźć nocleg u jakiegoś prywatnego wynajemcy w Budapeszcie lub okolicach. Szukałam jakiś spisów domków lub apartamwntów itd. Znalazłam jedynie stronę [reklama wycięta] Macie jakieś swoje stronki bardziej związane z Węgrami, które polecacie? Proszę o pomoc i z góry dzięki
03-10-2012, 20:32
Polecam Hotel Kocsis !!!
Przeczytałam wszystkie posty zanim wybraliśmy ten Hotel. Niektóre opisy o spartańskich warunkach nie do końca są uzasadnione ( dziwię się że tacy turyści w ogóle wybierają ten Hotel, skoro na zdjęciach widać stan pokoi). Na szczęście większość opisów jest pozytywna i ludzie są zadowoleni. Bo to jest prawda !!! Zdjęcia zamieszczone na stronie hotelu są jak najbardziej adekwatne do stanu. Mieliśmy pokój dwuosobowy, przestrzenny, czyściutki, tv w pokoju, czysta pościel ( w szafie), ubikacja i prysznic w przedpokoju, lodówka również. Parking na terenie hotelu ( zamykany od 22.00 ale w każdej chwili mogą nam otworzyć bramę). Blisko centrum. Rezerwację zrobiliśmy e-mailem, szybko odpisali ( korespondencja w j. angielskim) Cena za 2 os/noc ok. 81 zł.( w m-cu wrześniu)
Kolejna osoba zadowolona wraca stamtad. Musi byc naprawde dobrze
Kocsis powoli powinien zaczac wplacac prowizje forum
08-10-2012, 20:55
Zarezewowałem hotel po lewej stronie Dunaju - w VIII Dzielnicy (Józsefváros); wrażenia opiszę po powrocie z
08-10-2012, 20:58
eNde_Widz, miłego wyjazdu i czekamy na relację. Przyda nam się nowy punkt na mapie Budapesztu!
14-10-2012, 18:41
Witam serdecznie,
Od trzech lat jeżdżę z żoną do Budapesztu w październiku a od dwóch lat wynajmujemy mieszkanie od Polki, która mieszka niedaleko Budapesztu i ma w Budapeszcie dwa samodzielne mieszkania w kamienicach jedno przy Oktogonie a drugie przy Almassy ter. Mieszkanka (mieszkaliśmy zarówno w jednym jak i w drugim) są ekstra i cena też bardzo przystępna jak na samodzielne mieszkania i to w samym sercu Budapesztu. Kontakt z Panią Lidką (oczywiście po polsku) jest bardzo miły i sympatyczny zarówno mailowy jak i telefoniczny i co bardzo pomocne to wpłatę robi się na konto w Polsce i w polskiej walucie także odpada wymiana i problemy z wysyłaniem kasy na zagranicę w innej niż polska walucie. Także ze swojej strony z czystym sumieniem polecam apartament 2bratanki i to zarówno dla dwóch osób jak spokojnie 4 osoby mogą mieszkać zarówno w jednym jak i w drugim apartamencie. Link do strony Pozdrowiokna 4all
17-11-2012, 16:00
Hej
wybieramy się z chłopakiem w grudniu do Budapesztu i znalazłam wydaję się całkiem miły hostel http://pl.hostelbookers.com/property/prp...llOverview cena bardzo dobra i warunki też wyglądają na ok zastanawia mnie tylko lokalizacja bo nie mam zielonego pojęcia jak ona się ma do centrum orientuje się ktoś może?
17-11-2012, 16:07
Tylko bierzcie ręczniki, bo zrujnujecie się inaczej
Skopiowane ze strony http://pl.hostelbookers.com/property/prp...llOverview : "Dostępne za dodatkową opłatą Ręcznik 2 288,91 PLN"
17-11-2012, 16:29
no trochę sobie liczą a wiecie może dlaczego ceny z hostelbooker.com różnia się ( i to dosyć znacznie ) od tych ze strony hostelu http://www.baroquehostel.hu/ ?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|