Liczba postów: 782
Liczba wątków: 26
Reputacja:
364
Czy ktoś wie coś na temat Kocsis Szálló. Już chyba od lata jest tam informacja o przebudowie budynku. Ciekawe jaka będzie cena pokoi.
Liczba postów: 187
Liczba wątków: 1
Reputacja:
89
Polecam korzystać z portali takich jak booking czy hotels. W ubiegłym tygodniu mieszkałem w mieszkaniu przy ul. Budafoki, 50 min. spacerkiem od Hotelu Gellert. Kamienica "studnia", okna wychodziły na dziedziniec, cicho, zero odgłosów z ulicy, ptaszki ćwierkały, klimat jak za miastem lub na wsi. Apartament składał się z pokoju z kuchnią, , łazienki. Koszt 28 EUR/dzień. Wcześniej była wyższa cena , ok 3 tyg. przed przyjazdem spadła. Dlatego warto obserwować inne lokalizacje i jak można zrezygnować z wcześniejszej "łapiemy" okazje.
Liczba postów: 782
Liczba wątków: 26
Reputacja:
364
Przeglądam bookinga ale Hotel Kocsis był bardzo tani. Za noc dla 3 osób płaciłam ok. 110 zł. Mialam zapewniony parking, zostawiłam samochód z rowerami nie tylko na noc ale pozwolono mi parkować nawet po opuszczeniu pokoju, gdy chciałam jeszcze pobiegać po Budapeszcie. Stacja metra umieszczona 10- 15 min. od hotelu. A kuchnia do niczego nie była mi potrzebna. To był tranzytowy nocleg z 2 dniowym zwiedzaniem. Jedliśmy "w biegu".
Liczba postów: 64
Liczba wątków: 3
Reputacja:
28
Nocowałem w dziesiątkach miejsc na świecie i tylko trzykrotnie trafiłem na pluskwy. Z czego dwa razy ostatnio w Budapeszcie w dwóch różnych hostelach. To dość niespodziewane, bo nie trafiały się w Rumunii, nie trafiały w Albanii, ale właśnie w Budapeszcie, w którym z resztą nigdy wcześniej się to nie zdarzyło, a teraz dwukrotnie i to w dodatku w tygodniowym odstępie czasu. Czy komuś też to ostatnio się przytrafiło, czy Budapeszt się zapluskwił, czy po prostu trafiłem wyjątkowo pechowo?
Liczba postów: 171
Liczba wątków: 5
Reputacja:
105
Proponuję booking.com tam jest sporo hosteli np w tej chwili pokój dla 2 osób 630 za ten termin. To się ciągle zmienia ale jest sporo hosteli w centrum Budapesztu.