09-07-2019, 7:55
A w dniu przyjazdu wejście w cenie kempingu obowiązuje? Pytam, bo zawsze docierałem późno, więc i tak nie korzystałem...
Nyirbator
|
09-07-2019, 7:55
A w dniu przyjazdu wejście w cenie kempingu obowiązuje? Pytam, bo zawsze docierałem późno, więc i tak nie korzystałem...
09-07-2019, 8:57
Jak najbardziej wejście jest w cenie w dniu przyjazdu. Nie wiem, czy da się jakoś załatwić. Chociaż chyba tak. Bo w recepcji kempingu dostajesz papierowy bilet "wejście 3-dniowe" (albo 2-dniowe, jest to zafoliowany wydruk) i na tej podstawie w kąpielisku wydają ci zegarek z nabitym okresem działania. Jeśli z tym kuponem pójdziesz na basen w następny dzień rano, to automatycznie zegarek powinien mieć aktywację przesuniętą o jeden dzień i będzie obowiązywał w dniu wyjazdu.
09-07-2019, 12:50
Zawsze dostawałem zegarek już na kempingu, to też się zmieniło? No, ale zobaczymy.
09-07-2019, 13:24
Zmieniło się.
18-07-2019, 23:58
Czy będąc na kempingu muszę dodatkowo płacić za wejście na baseny , miałem zamiar jechać w drugiej połowie sierpnia pod namiot , ale jeśli trzeba płacić dodatkowo to rezygnuje . Jeśli byłby ktoś tak uprzejmy to dokładnie wytłumaczyć będę wdzięczny. Byłem już w Kisvardzie jeszcze starej , Hajduszoboszlo Tiszaujwaros Hadunanas Hajduboszormeny więc teraz chciałbym pojechać gdzieś indziej. Cenie sobie spokój, duży kemping taki jak w Tiszaujwaros cena basenu wliczona w kemping, nie koniecznie wysoki standard i w odległości od Barwinka nie więcej niż 350 km. Jeśli ktoś mógłby coś polecić będę wdzięczny.
19-07-2019, 4:02
W Nyirbator kąpiel jest wliczona w cenę kempingu przez czas pobytu oprócz dnia wymeldowania, kiedy to na odchodne dostajesz talon zniżkowy 50% na ten ostatni dzień. Jeśli przyjedziesz wieczorem, to być może da się zakombinować, że i w dzień wyjazdu nie płacisz - kąpiele bezpłatne zaczną się liczyć od następnego dnia.
19-07-2019, 13:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-07-2019, 13:55 przez hinczyk999.)
Witam.Czy tam mozna w ciemno jechac na kamping i na miejscu sie tam płaci.Czy trzeba robic przelew. I czy ktos tam mówi troszkę po polsku
19-07-2019, 13:59
(19-07-2019, 4:02)eplus napisał(a): W Nyirbator kąpiel jest wliczona w cenę kempingu przez czas pobytu oprócz dnia wymeldowania, kiedy to na odchodne dostajesz talon zniżkowy 50% na ten ostatni dzień. Jeśli przyjedziesz wieczorem, to być może da się zakombinować, że i w dzień wyjazdu nie płacisz - kąpiele bezpłatne zaczną się liczyć od następnego dnia. Czyli jak.Przyjezdzam rano na 8 jestem 3dni i musze opuscic kemping o 8 rano 4 dnia??
Coraz mniej romantyzmu w życiu . Nie dość że Ci wyliczą dokładnie czas, zaplombują, nie pozwolą postawić namiotu pod drzewem, to jeszcze do wejścia na kąpielisko samochodem trzeba będzie dojeżdżać .
Nie zdziwiłbym się, gdyby zabronili rozkładać ręczniki na trawie - bo przecież jest plaża z leżakami . PS: Dotychczas na campingach liczyło się spędzone noce, ale w związku z wynajmowanymi domkami lub pokoikami ( ew. boksami) zaczynają obowiązywać zasady hotelowe.
21-07-2019, 7:13
Na kempingach gdzie bywałem opuszczało się kemping do godziny 12 lub 13 jedynie w starej Kisvardzie tak było że o której przyjechałeś o tej musiałeś wyjechać , dawało się gościowi w łapę i można było siedzieć do wieczora. Eplus jak tam faktycznie jest, z góry dziękuję.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|