Dogadujemy się różnie po Angielsku, Polsku lub na migi Najlepiej jest tym co znają Węgierski tak jak Sztaszek ale on chyba nie nocuje na campingach ? Ceny są różne w zależności od miasta każdy camping ma swoją stronę internetową z cennikiem
Nyirbator
|
17-08-2019, 17:26
Eplus jak z lodówkami ile ich jest i czy mają zamrażalnik.
Spoko, na tak eksponowanych stanowiskach, jak recepcja, z reguły ktoś kaleczy po angielsku. Często nawet ochroniarz. Ceny są śmieszne, za 3 n0clegi, auto, namiot i opłaty klimatyczne za dwie osoby wyszło 245zł. Oczywiście 3 kąpiele w cenie. W dzień wyjazdu płatne dodatkowo, ulgowo 50%.
(17-08-2019, 17:26)CORRADO napisał(a): Eplus jak z lodówkami ile ich jest i czy mają zamrażalnik. Aż poszedłem sprawdzić - te dwie duże wg żony są bez zamrażalnika, ale masz cztery małe. Mam włożyć do którejś kartkę, że zarezerwowane? Widzę, że nie lubisz jeździć w ciemno. Właśnie grillujemy i pijemy sobie. Aparat odwraca zdjęcia, to nie moja złośliwość, tylko jego.
17-08-2019, 23:05
(17-08-2019, 20:20)eplus napisał(a): Spoko, na tak eksponowanych stanowiskach, jak recepcja, z reguły ktoś kaleczy po angielsku. Często nawet ochroniarz. Ceny są śmieszne, za 3 noclegi, auto, namiot i opłaty klimatyczne za dwie osoby wyszło 245zł. Oczywiście 3 kąpiele w cenie. W dzień wyjazdu płatne dodatkowo, ulgowo 50%.Dziękuję bardzo jakoś się dogadamy zawsze zostaje kartka i translator w telefonie to za tydzień będę spała pod namiotem i odpoczywala .
18-08-2019, 7:31
To po powrocie napisz jak było
18-08-2019, 9:28
Eplus dzięki za poświęcenie mi czasy, zapewne masz co tam robisz, a nie sprawdzać mi lodówki. Jakbyś jeszcze zajrzał do tej małej czy ma zamrażalnik to bym był Ci bardzo wdzięczny, rezerwować nie musisz. Dziękuję . Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku
Nie ma sprawy, pytaj, póki jestem.
Mała ma zamrażalnik. Małych jest 5, a dużych 3.
18-08-2019, 17:30
Eplus przepraszam że Cię dręczę , ale jeśli mógłbyś powiedzieć czy dużo komarów na kemping to będę bardzo wdzięczny.
18-08-2019, 21:39
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 309 gości