15-11-2021, 8:20
Widzę, że eplus zabezpieczył się już na Sylwester. Będzie strzelane . Czyżby nie będzie sylwestra u bratanków, czy to tylko zabezpieczenie na wszelki wypadek ?
Nyirbator
|
15-11-2021, 8:20
Widzę, że eplus zabezpieczył się już na Sylwester. Będzie strzelane . Czyżby nie będzie sylwestra u bratanków, czy to tylko zabezpieczenie na wszelki wypadek ?
15-11-2021, 9:36
Myślę, że to będzie druga opcja, a bąbelkami obdzieli rodzinę. Ja na promocje w Tesco się nie załapałam. Wszystkie zakupy zrobiłam wcześniej.
15-11-2021, 13:38
Trochę do rozdania, trochę dla siebie na różne okazje. Co do Sylwestra jeszcze nie ma planów.
21-11-2021, 14:48
Zdjęcie inspiracja, motywator. Pozdrawiam
Wnętrze Smoka. Gdyby nie dzieci szkolne na lekcjach pływania, to byłoby prawie pusto:
Na kąpielisku liście są dokładnie wygrabione, natomiast na kempingu wygrywa chyba nowy trend ekologiczny, że powinny one pozostawać w miejscu, gdzie spadły. Ktoś je tylko trochę poprzemieszczał, tworząc alejki, z których obecnie nie ma chyba żadnego pożytku: W temacie ekologii pisałem już o solarach i fotowoltaice, o kosach elektrycznych, a teraz jeszcze jedna obserwacja - w bufecie na basenach talerzyki są teraz papierowe, a sztućce - z cieniutkiego liścia drewna. Nie chciałbym wiedzieć, czym to musi być impregnowane, ale ważne są też intencje.
23-11-2021, 19:30
Eplus zazdro tych wyjazdów! Przez te Wasze wpisy zrobiłam wakacyjną rezerwację do Egeru <3 My na tę chwilę odpusciliśmy troche wyjazdy bo nasz 2latek troche daje w kość na wyjazdach jestem pełna nadziei że w przyszłym roku będzie już lepiej
02-01-2022, 12:28
witam wszystkich
pisałem zapytanie o noclegi w Nirbator na kemping przy basenach i otrzymałem odpowiedź że od 1 stycznia zaliczają dopłatę za wstęp na basen 1500 dla dorosłego i 1000 dla dzieci od 3 r.
03-01-2022, 8:51
To ciekawe. A może to opłata za dodatkowe usługi typu masaż czy korzystanie z komory solnej lub kaucja za opaskę?
03-01-2022, 10:47
(03-01-2022, 8:51)Aattaa napisał(a): To ciekawe. A może to opłata za dodatkowe usługi typu masaż czy korzystanie z komory solnej lub kaucja za opaskę?From 1st of January, our prices dont incluede the Spa tickets. Spa prices: Adult: 1500 HUF/person/occasion Child (3-18 years old): 1000 HUF/person/occasion 0-3 years old: FREE taką otrzymałem odpowiedź. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|