Sárospatak
W lipcu w dniach 2026.07.09. - 2026.07.11. mają odbyć się dni wina Pataki BorÁsz Kétnap.
W trzecią niedzielę każdego miesiąca można się wybrać na targ w pobliżu kąpieliska. W lipcu wypada to 19.
Wygląda na to, że w Twoim terminie powinien być spokój.
Odpowiedz
Na noclegi.pl masz w tym terminie sporo apartamentów w cenie od 900 do 1200 za 2 os. do wynajęcia. Nie wiem jakie masz oczekiwania ale na ten moment problemu z noclegiem nie ma.
Odpowiedz
(06-07-2026, 8:24)Aattaa napisał(a): Na noclegi.pl masz w tym terminie sporo apartamentów w cenie od 900 do 1200 za 2 os. do wynajęcia. Nie wiem jakie masz oczekiwania ale na ten moment problemu z noclegiem nie ma.
Dzieńdoberek. 
Nie orientujesz się może czy aktualnie jest duże obłożenie na campingu?
Edit: Szpilkę trudno wcisnąć.
Odpowiedz
(16-07-2026, 13:05)Mac_pl napisał(a): Dzieńdoberek. 
Nie orientujesz się może czy aktualnie jest duże obłożenie na campingu?
Edit: Szpilkę trudno wcisnąć.
Odpowiedz
Cześć odpowiem tak byliśmy już 2-razy na Sarospatak i było bardzo mało osób na campingu, ale wpływ na to ma również cena  która jest dużo większa jak rok temu. Ale da się przeżyć-jest też minus jak mało ludzi woda jest nie do grzana.
Odpowiedz
(16-08-2026, 12:49)SEAK-96 napisał(a): Cześć odpowiem tak byliśmy już 2-razy na Sarospatak i było bardzo mało osób na campingu, ale wpływ na to ma również cena  która jest dużo większa jak rok temu. Ale da się przeżyć-jest też minus jak mało ludzi woda jest nie do grzana.

Dzięki za info. Zależało mi na tym konkretnym weekendzie, wiec zajrzałem po drodze. Ludzi w opór, jedyne wolne miejsca były na tej zdaje się stosunkowo nowej części pola. Ale nie odważyłem się tam wpakować przyczepą, bo po lada deszczyku już bym się pewnie do góry nie wdrapał. Zresztą nikt inny też się nie odważył. Oczko W efekcie wylądowaliśmy w Tiszaujvaros. I tam było pustawo. 
Następne podejście do Sarospataku pewnie gdzieś w połowie września, chociaż ja i tak będę "dryfował w stronę Berekfurdo.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
(16-08-2026, 17:36)Mac_pl napisał(a): Dzięki za info. Zależało mi na tym konkretnym weekendzie, wiec zajrzałem po drodze. Ludzi w opór, jedyne wolne miejsca były na tej zdaje się stosunkowo nowej części pola. Ale nie odważyłem się tam wpakować przyczepą, bo po lada deszczyku już bym się pewnie do góry nie wdrapał. Zresztą nikt inny też się nie odważył. Oczko W efekcie wylądowaliśmy w Tiszaujvaros. I tam było pustawo. 
Następne podejście do Sarospataku pewnie gdzieś w połowie września, chociaż ja i tak będę "dryfował w stronę Berekfurdo.
Pozdrawiam.

Spoko my w środę lecimy na Nyirgerhaze, pierwotne plany były Bogats ale pono remonty tam,jest jeszcze Kisvarda. 
Zapewne rano w środę będzie decyzja po drodze.
Pozdrawiam
Odpowiedz
(16-08-2026, 20:13)SEAK-96 napisał(a): Spoko my w środę lecimy na Nyirgerhaze, pierwotne plany były Bogats ale pono remonty tam,jest jeszcze Kisvarda. 
Zapewne rano w środę będzie decyzja po drodze.
Pozdrawiam

Udanego wyjazdu!
Odpowiedz